Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Άγνοια Πετρόπουλου για ΟΦΗ!!

Το εξωτερικό είναι ο πρώτος στόχος για τον Αντώνη Πετρόπουλο, παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κρούση» από τον ΟΦΗ.

Άγνοια Πετρόπουλου για ΟΦΗ
Ο μεταγραφικός «πυρετός» των ημερών έχει «χτυπήσει» και τον ΟΦΗ, καθώς καθημερινά υπάρχουν ονόματα που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τους Κρητικούς. Σε ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα, η ομάδα του Ηρακλείου, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, ειδικά εάν αποχωρήσει ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις πληροφορίες του www.sport-fm.gr να κάνουν λόγο για εξωτερικό. Πηγές προσκείμενες στον παίκτη αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία… ενόχληση από την πλευρά των Κρητικών και πως ο «Πετρο-γκολ» «ψάχνεται» έντονα για να βρει ομάδα εκτός Ελλάδας. Η αλήθεια, πάντως είναι, πως για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Από την δική τους πλευρά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ξέρουν πως θα χρειαστούν επιθετικό σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει «βαρύ» συμβόλαιο για τα δεδομένα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, αφού για τη νέα σεζόν η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει 180.000 ευρώ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο ΟΦΗ, έχει τη διάθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Πετρόπουλο, την στιγμή που το κασέ του παίκτη αγγίζει τις 200.000 ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: