Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο,τι θέλει κάνει η ΚΕΔ στους τελικούς!!

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, η ΚΕΔ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο!
Εντελώς ξαφνικά το κριτήριο της παλαιότητας πήγε περίπατο μιας και η κεντρική επιτροπή διαιτησίας όρισε πρώτο διαιτητή τον Αναστόπουλο και όχι τον Πηλοϊδη ως παλιότερο.
Στα καλά καθούμενα και λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ η ΚΕΔ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο, πιθανότατα και υποψίες εκατέρωθεν.
Κατάργησε άνευ λόγου και αιτίας το κριτήριο της παλαιότητας που η ίδια ξεκίνησε στον τέταρτο και επεισοδιακό τελικό της περιόδου 2010/11. Τότε είχε τοποθετήσει τον Τανατζή πρώτο διαιτητή με το συγκεκριμένο επιχείρημα, αλλά σήμερα ...ξέχασε ότι ο Πηλοϊδης είναι τρία χρόνια παλιότερος από τον Αναστόπουλο, ο οποίος ορίστηκε πρώτος για την μάχη του ΟΑΚΑ.
Πρόκειται σίγουρα για μια απόφαση που έρχεται να βάλει φωτιά στο παρασκήνιο των τελικών και να ξεσηκώσει σχόλια την αξιοπιστία τους. Πραγματικά κανείς δεν μπορεί καταλάβει με ποιο σκεπτικό αποφασίζει κάθε φορά η επιτροπή διαιτησίας.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: