Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πρώην... «Ενωσίτες» εκτέλεσαν τη Μπόκα!!

Ο Αγκουστίν Πελετιέρι και ο Σεμπάστιαν Σάχα με εκτέλεση πέναλτι χάρισαν τη νίκη (2-0) στη Ρασίνγκ Κλουμπ κόντρα στην «χεϊνέσες». Έπιασε προσωρινά τη Νιούελς, η Ρίβερ

Πρώην... «Ενωσίτες» εκτέλεσαν τη Μπόκα
Η Ρασίνγκ Κλουμπ με δύο τέρματα πρώην «Ενωσιτών» επικράτησε 2-0 της Μπόκα Τζούνιορς. Το «χταπόδι» σκόραρε στο 21ο λεπτό με τη βοήθεια και του Μπουρντίσο, για να έρθει το τέρμα του Σάχα με πέναλτι στο 48ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο επεισοδιακό παιχνίδι της Ρίβερ Πλέιτ με την Ιντεπεντιέντε, οι μιγιονάριος με γκολ των Ιτούρμπε και Λανζίνι καθάρισαν. Η Ιντεπεντιέντε που μετά τη νίκη της Κίλμες, είναι σχεδόν καταδικασμένη, μείωσε στο τέλος με τον Μοντενέγκρο, με τους οπαδούς της (υπάρχει σχετικό θέμα) να τα κάνουν λίμπα στο «Μονουμεντάλ». Με τη νίκη αυτή η Ρίβερ έπιασε την Νιούελς Ολντ Μπόις προσωρινά στους 32, με τους «λεπρούς» να παίζουν με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι της Κολόν με την Ραφαέλα. Δύο γκολ για την γηπεδούχο ο Ζιλιότι (57’85’ πεν), από ένα οι Βέρα και Γκονζάλες (50’) για την φιλοξενούμενη (71’).

Δείτε τα γκολ από το Ρασίνγκ Κλουμπ-Μπόκα Τζούνιορς





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: