Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

“Μακάρι να γύρισε η τύχη του Ηρακλή”!

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μιλώντας στον “ARENA FM 89.4″, επεσήμανε πως ο Ηρακλής πλέον απέκτησε ελπίδες για την άνοδο με το σπουδαίο διπλό που πήρε στο Βόλο, στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του ως προς την επίτευξη ενός γκολ αλλά και την τύχη που ίσως γυρνάει στον Ηρακλή!
Αναλυτικά, δήλωσε τα ακόλουθα:
Για τον τραυματισμό του Καρρά αλλά και του Σαμαρά: “Εύχομαι να μην έχουμε άλλα περιστατικά τραυματισμών, γιατί εκτός από τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου και ένας δικός μας παίκτης τραυματίστηκε. Ο Σαμαράς συγκρούστηκε με τον Χουάντερσον και έσπασε δύο πλευρά, ευτυχώς δεν βρήκε στον πνεύμονα. Χειρουργήθηκε χτες το βράδυ”.
Για το ότι έσπασε το αήττητο 16 παιχνιδιών της Νίκης Βόλου ο Ηρακλής σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι: “Ναι, κάποτε συμβαίνει κι αυτό αλλά ήρθε σε ακατάλληλη στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε και δοκάρι στο 90′. Τελείωσε τώρα η υπόθεση άνοδος για την Νίκη. Έχουμε μόνο μαθηματικές ελπίδες, αλλά πρέπει να κάνουμε “3 στα 3” και να περιμένουμε κι άλλα αποτελέσματα. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Ο κόσμος στο τέλος μας επιβράβευσε κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Όλοι ήταν όρθιοι και μας χειροκροτούσαν! Αυτά είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου”.
Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για την άνοδο αλλά και για την τύχη που ίσως γυρνάει στον Ηρακλή: “Σίγουρα, ο Παναιτωλικός έχει ένα προβάδισμα, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής έχουν ελπίδες. Εμείς ασφαλώς λιγότερες. Ο Ηρακλή πήρε σπουδαίο διπλό που του δίνει ελπίδες, αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι κι εμείς. Γυρνούσε γύρω -γύρω από την περιοχή του Ηρακλή η μπάλα και δεν έμπαινε. Μακάρι να του γύρισε η τύχη!”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: