Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

“Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες” (vid)

Ικανοποιημένος με την νίκη που πέτυχε ο Ηρακλής κόντρα στη Νίκη Βόλου (0-1) εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σίνισα Γκόγκιτς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Αρχικά, ανέφερε:«Εμείς σήμερα ξέραμε ότι αν δεν πάρουμε νίκη, δεν υπάρχει αύριο. Ξέραμε ποια ομάδα έχουμε αντίπαλο, μια ομάδα που προσωπικά εμένα, σε όλο το Πρωτάθλημα, και ειδικά εδώ στον Βόλο, έδειξε ότι παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που δεν είχε χάσει για 18 παιχνίδια.
Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό. Στην αρχή του αγώνα, το ελέγχαμε, το διαβάζαμε καλά και δεν αφήναμε τη Νίκη Βόλου να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω που είναι ο τρόπος του δικού της παιχνιδιού. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Σάββα, στην κατάλληλη στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι».
Στη συνέχεια, είπε: «Στο β’ μέρος η Νίκη ήταν λογικό να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, παρότι είχε έναν άσχημο τραυματισμό με τον Σαμαρά. Μας πιέζανε πολύ. Εμείς στην κόντρα επίθεση μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Οι παίκτες αντί να κάνουνε σουτ, έκαναν πάσα ή το αντίθετο. Επρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η Νίκη είχε ευκαιρίες στο τέλος. Είναι 44 παιχνίδια και οι 4 ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
Για τη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε: «Δεν μπορούμε εμείς οι προπονητές να κάνουμε κάτι. Τους παίκτες που δεν έχουν τραυματισμό, να τους φρεσκάρουμε, να κάνουμε αποθεραπεία για να είναι έτοιμοι για την Τετάρτη. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι απίστευτο, κάποιοι παίκτες να έχουν 44 παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καυτανζόγλειο) χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε μια κόντρα επίθεση χάσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε»


Δεν υπάρχουν σχόλια: