Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στηρίζει Χατζηνικολάου ο Γκάλης!!

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του νέου τεχνικού του Άρη, Γιάννη Χατζηνικολάου, εξέφρασε ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου, Νίκος Γκάλης.

Στηρίζει Χατζηνικολάου ο Γκάλης!
Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ τόνισε πως η πρόσληψη του Χατζηνικολάου αποτελεί μια πολύ καλή κίνηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ και πρόσθεσε πως θα συμπαρασταθεί όπως μπορεί στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Η επιλογή του Γιάννη Χατζηνικολάου για προπονητή της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, κατά την άποψη μου, είναι μια πολύ καλή κίνηση από τη διοίκηση του κ. Ηλιάδη. Ο Γιάννης έχει κάνει σταθερά και πετυχημένα βήματα στην προπονητική, έχει εμπειρίες και γνώσεις για το αντικείμενο του, έχει ήθος και αντέχει στην πίεση. Γνωρίζω τον τρόπο που σκέφτεται και εκτιμώ ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή. Κατά την άποψη μου, αξίζει της εμπιστοσύνης, όχι μόνο της διοίκησης, αλλά και του κόσμου του Άρη. Του εύχομαι καλή επιτυχία και θα του συμπαρασταθώ απ` όπου μπορώ», δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: