Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη του ΑΓΟΡ επί του Πανιωνίου, στο δεύτερο μικρό τελικό της Α1, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»
Στο επιθετικό φάουλ του Νίκου Παππά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά, απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα (74-73) του Πανιωνίου από τον ΑΓΟΡ, με τον προπονητή της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη να χαρακτηρίζει δίκαιη την επικράτηση των Κρητικών.

«Όποιος και να το κέρδιζε στο τέλος θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δίκαια το κέρδισε το Ρέθυμνο. Εμείς είχαμε τον έλεγχο με μικρές διαφορές στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά χάσαμε την συγκέντρωση μας, κυρίως από λάθη μας στην επίθεση και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ρεθύμνου, το οποίο γύρισε το ματς. Πήγε το παιχνίδι στην τελευταία φάση και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά το μπάσκετ έτσι είναι και κρίθηκε από το επιθετικό φάουλ του Παππά», ανάφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Γιώργος Μπόγρης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ελέγχαμε τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά στο τέλος έβαλε το Ρέθυμνο κάποια μεγάλα σουτ. Εμείς χάσαμε κάπως την συγκέντρωση μας και το Ρέθυμνο πήρε δίκαια τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: