Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τσεσνάουσκις : «Συζητάω με ελληνική ομάδα»

Ο διεθνής Λιθουανός παίκτης και γνώριμος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του σε Εργοτέλη και Άρη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, φιλοξενήθηκε στον “Αrena FM 89.4” και μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Βίλνιους (μπήκε αλλαγή στο 87′) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, για την κατάληξη της “γαλανόλευκης” στο όμιλο, λέγοντας πως σίγουρα θα βγει δεύτερη, ενώ επιβεβαίωσε πως υπάρχει επαφή με ελληνική ομάδα και θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας, δίχως να αναφερθεί, όμως, περαιτέρω.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε είναι τα εξής:
Αρχικά, τόνισε: “Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την νίκη. Έκανε λίγες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε μέσα από αυτές να μας βάλει γκολ, να κρατήσει το σκορ και να πάρει τη νίκη”.
Για την τελική κατάταξη της Εθνικής Ομάδας: ”Νομίζω πως σίγουρα θα είναι δεύτερη η Ελλάδα στον όμιλο, είναι πολύ δύσκολο να βγει πρώτη όμως. Η Βοσνία παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά”.
Για το αν είναι καλύτερη η Βοσνία από την Ελλάδα και ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες: “Τη δεδομένη στιγμή η Βοσνία είναι λίγο καλύτερη, δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας είναι η σταθερότητα που έχει στην απόδοσή της και παίκτες όπως ο Σαμαράς και ο Γκέκας που σκοράρουν. Απλώς, σε κάποια μικρά πράγματα μες στο παιχνίδι, η Βοσνία είναι καλύτερη, γι’ αυτό και υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες”.
Για τη φημολογία πως υπάρχει επαφή ώστε να επιστρέψει σε ελληνική ομάδα (σ.σ. Εργοτέλης) αλλά και για τις σχέσεις του με Εργοτέλη και Άρη: “Εγώ επιθυμώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, υπάρχει μια επαφή, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Δε θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Με τον Εργοτέλη έχω πολύ καλές σχέσεις, με τον Άρη όχι τόσο. Μιλάω με τον Βερπακόφσκις που επέστρεψε στον Εργοτέλη και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι πρώην συμπαίκτες μου από τον Άρη οι περισσότεροι έχουν φύγει, δεν έχουμε συχνές επαφές”.
Τέλος, είπε: “Γνωρίζω για τα οικονομικά προβλήματα στον Άρη, γνωρίζω πως και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα με τα οικονομικά τους. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες και όσοι ζουν στην Ελλάδα να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: