Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί…

Θέμα χρόνου θεωρείται η ανακοίνωση της απόκτησης του Ιμπραήμ Σισοκό από τον ΠΑΟΚ. Την υπόθεση του νέου προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αναλάβει 100% ο Ιβάν Σαββίδης.

Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί…
Στην αποκάλυψη ότι ο Ιμπραήμ Σισοκό μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη προχώρησε χθες η γερμανική Bild.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ΠΑΟΚ και η Βόλφσμπουργκ συζητούν για την μεταγραφή του Ιβοριανού χαφ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχουν ξεκινήσει από τον χειμώνα, όταν είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες να επιστρέψει με τη μορφή δανεισμού ο Βιεϊρίνια στην Τούμπα.

Τότε οι Γερμανοί είχαν βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το θέμα του 22χρονου παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις των «λύκων» και κέρδιζαν χρόνο, τσεκάροντας τον παίκτη στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ, σύμφωνα με την SportDay, αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και ένα ανάλογο ποσό επιθυμεί ως ετήσια απολαβή ο Σισοκό.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ιβοριανού μέσου, ο οποίος φέτος έδειξε πως πρόκειται για έναν δραστήριο και γρήγορο ποδοσφαιριστή, από τον οποίο όμως έλειψαν τα γκολ αλλά και οι τελικές πάσες.

Πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες – μαζί με την πρόσληψη του νέου προπονητή – να γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων όσον αφορά τις περιπτώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη και του Γιάννη Σκόνδρα.

Εντός της εβδομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου θα έχουν συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν στη… γωνιά, περιμένοντας τον νέο τεχνικό της ομάδας. Ο Φυτανίδης είναι ελεύθερος, ενώ για τον Σκόνδρα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να δώσουν ένα χρηματικό αντίτιμο στους Περιστεριώτες.

Παράλληλα, έχουμε φτάσει στις 10 Ιουνίου και ακόμη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ντομίνγκος Πασιένσια, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να ασχοληθεί εκείνος εξ ολοκλήρου με αυτό το θέμα.

Δεδομένη θεωρείται η μάχη του μεγαλομετόχου να πείσει τον Χουμπ Στέφενς, ενώ παράλληλα έχει επαφές για να βρει κάποιον καλό, ελεύθερο και προσιτό προπονητή.novasports fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: