Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δασυγένης: «Περιμένω ειδοποίηση»

Ο ιστορικός πρόεδρος του Αρη, ο άνθρωπος που δώρισε την έκταση του αθλητικού κέντρου του Ν. Ρυσίου, ο κ. Δήμος Δασυγένης, στο novasports.gr. Μία από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης Ηλιάδη, είναι να αποκαταστήσει μια αδικία που κρατά χρόνια τώρα, δίνοντας το όνομά του, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Σε λίγο καιρό οι εγκαταστάσεις του Ρυσίου, θα μετονομαστούν σε «Δασυγένειο Aθλητικό Kέντρο» κάτι που συγκινεί τον 82χρονο, πλέον, πρώην πρόεδρο του Αρη: « Να ξέρετε πως αυτές οι εγκαταστάσεις είχαν πάρει το όνομά μου, όμως κάποιοι σύνδεσμοι, τότε αντέδρασαν και η επιγραφή έφυγε», υπενθυμίζει αρχικά και συνεχίζει: « Τα οικόπεδα στο Ρύσιο εγώ τα δώρισα στον Αρη, ούτως ώστε να κατασκευαστεί εκεί το αθλητικό κέντρο της   ομάδας, όπως κι έγινε. Απεδείχθη μια πολύ καλή κίνηση, διότι μέχρι σήμερα εκεί προπονείται η ομάδα και νομίζω πως εκείνη η δωρεά, έπιασε, τουλάχιστον τόπο».
Ο Δήμος Δασυγένης, υπήρξε πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, την περίοδο 1984-85 (την ίδια σεζόν με τον Κυριάκο Μαραβέλια), ξανά το1985-86, όπως και την αγωνιστική χρονιά 1989-90. Συνολικά, δηλαδή, τρία χρόνια.    
Για την πρωτοβουλία του κ. Ηλιάδη, να επαναφέρει το θέμα της μετονομασίας του αθλητικού κέντρου στην επιφάνεια, λέει: « Μιλάω με τον Δημήτρη (σ.σ Ηλιάδη) και περιμένω ειδοποίηση για τα περαιτέρω. Μετά από τόσα χρόνια , είναι κάτι κι αυτό! Αναγνωρίζονται οι κόποι μου και οι κινήσεις που έκανα τότε», καταλήγει ο κ. Δασυγένης.
Οι σχετικές διαδικασίες θα κινηθούν πολύ σύντομα από την ΠΑΕ Αρης και σε λίγες ημέρες όλα θα είναι έτοιμα, ώστε το «Δασυγένειο» να πάρει σάρκα και οστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: