Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αλλαγή δεδομένων για Σανκαρέ!!

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Καλίφα Σανκαρέ κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης, με σκοπό να κρατήσει τον παίκτη για τα δύο επόμενα χρόνια στην Τρίπολη.

Αλλαγή δεδομένων για Σανκαρέ
Η εισήγηση του Σάκη Τσιώλη για την παραμονή του Καλίφα Σανκαρέ στην Τρίπολη και τον Αστέρα, ήταν από την αρχή θετική. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έφερε τον παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου, τον πήρε στον Άρη, ενώ τον έφερε και στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας άριστη γνώμη για τον παίκτη.

Αν και αρχικά έμοιαζε οριστικό πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τους Αρκάδες, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή δεδομένων. Από την αρχή, ο παίκτης εμφανιζόταν λίγο δυσαρεστημένος από το γεγονός πως η διοίκηση δεν τον είχε φωνάξει για ανανέωση. Όταν αυτό έγινε, οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και έτσι η υπόθεση «πάγωσε» για λίγο.

Όμως, φαίνεται πως στη διοίκηση του Αστέρα είναι αποφασισμένοι να κάνουν άλλη μια προσπάθεια για να κρατήσουν τον παίκτη, κάνοντάς του νέα βελτιωμένη και διετή πρόταση με καλύτερες απολαβές από τις φετινές.

Πλέον, το… μπαλάκι περνάει στην πλευρά του Σανκαρέ, ο οποίος δεδομένα έχει προτάσεις και από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως είναι θετικός στο να παραμείνει στην Τρίπολη. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον απασχολεί κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Έτσι το θέμα του Σανκαρέ «ξαναζεσταίνεται» στην Τρίπολη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: