Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Γιαπλές: «Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο…»

Το ζητούμενο για τους παίκτες του ΑΓΟΡ είναι να βρουν κίνητρο στον μικρό τελικό με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Θανάση Γιαπλέ.

Γιαπλές: «Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο…»
Ο ΑΓΟΡ νίκησε (74-73) τον Πανιώνιο, στο δεύτερο μικρό τελικό της Α1, ωστόσο ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε πως το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι να δώσει κίνητρο στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαπλές:

«Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια, τέτοια εποχή και χωρίς κίνητρο για να έχεις κίνητρο για την 3η θέση. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά, προσπαθούμε σαν ομάδα να μείνουμε προσηλωμένοι στις αρχές μας. Είχαμε κάποια προβλήματα με τους Κάρτερ, Πέτγουεϊ τις τελευταίες ημέρες, αλλά αγωνίστηκαν και μας βοήθησαν όσο μπορούσαν. Σίγουρα τα τελευταία 5-6 λεπτά κρίνονται από παίκτες προσωπικοτήτων, όπως ο Παππάς, ο Πέιν που ήταν εξαιρετικός σήμερα. Όμως και από την δική μας πλευρά οι προσωπικότητες λειτούργησαν με τους Νέστορα και Ντούβνιακ, αλλά και τον Καλλινικίδη, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Α1 στα τελευταία λεπτά. Ο πιο τυχερός κέρδισε, νομίζω είναι ισάξιες οι ομάδες, συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και ραντεβού σε τρεις ημέρες στη Νέα Σμύρνη».

Με τη σειρά του, ο Ούρος Ντούβνιακ είπε: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε να είναι, πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά στο τέλος, κάναμε και οι δύο ομάδες πάρα πολλά λάθη. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στο τέλος, αλλά ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην ομάδα του Πανιωνίου και συνεχίζουμε τον αγώνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: