Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Επέμβαση για όγκο ο Φούλοπ!

Σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο χέρι υποβλήθηκε ο Μάρτιν Φούλοπ. Αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγγρος γκολκίπερ που φέτος έπαιξε στον Αστέρα.

Επέμβαση για όγκο ο Φούλοπ
Έναν κακοήθη όγκο είχε στο χέρι του ο Μάρτον Φούλοπ. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα χειρουργήθηκε και ο ίδιος δηλώνει βέβαιος πως θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

«Είμαι βέβαιος πως σε λίγους μήνες θα είμαι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμος για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να συνεχίσω να προπονούμαι μεταξύ των θεραπειών που θα ακολουθώ, κάτι που μου το επιτρέπουν οι γιατροί και μάλιστα το συνιστούν», ανέφερε ο 30χρονος Ούγγρος.

Ο Φούλοπ αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του. «Σε μία προπόνηση το Φεβρουάριο, ένιωσα έναν έντονο πόνο στο χέρι μου. Είχα αιμορραγία και ένιωθα κάτι να τραβά τον τένοντα που μετακινεί το μεσαίο μου δάχτυλο. Δεν μπορούσα να το ισιώσω. Επικοινώνησα με τον δόκτορα Φέρεντς Τοθ, έναν από τους κορυφαίους γιατρούς στη χώρα, που έκρινε πως χρειάζομαι άμεσα επέμβαση. Έκτοτε υπάρχει μια μεγάλη ουλή στο χέρι, αλλά τώρα είμαι καλά και μπορώ να επιστρέψω στη δράση».

«Το συμβόλαιό μου έληξε και μετά από μια πετυχημένη σεζόν υπήρχαν πολλές προοπτικές για τη συνέχιση της καριέρας μου μπροστά μου. Για την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ αυτό το πράγμα. Δεν ήθελα η διοίκηση της ομάδας να μπει στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει το δικό μου πρόβλημα», πρόσθεσε ο Φούλοπ, που φέτος είχε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φούλοπ ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν το πρόβλημά του. «Θα ενημερώνω μέσα από το προφίλ μου στο Facebook για την πορεία της υγείας μου, αλλά ζητώ από όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ, να σεβαστείτε το γεγονός ότι θέλω να αφοσιωθώ στην αποθεραπεία μου και δεν θα μιλήσω τους επόμενους μήνες. Δεν ήθελα να κρατήσω κάτι μυστικό, καθώς ήθελα να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο που παρακολουθεί ην καριέρα μου. Γι’ αυτό επέλεξα να αποκαλύψω την ασθένειά μου, την επέμβαση που έκανα και σύντομα θα σας ενημερώσω για την πλήρη αποθεραπεία μου».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: