Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Φέτελ: «Grand prix Καναδά; Τσεκ!»

Μία του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η… καλή του μέρα! Σε ρόλο... κλέφτη ο Σεμπάστιαν Φέτελ με την τρίτη κατάφερε να πάρει την καρό σημαία στον Καναδά, που του έλειπε από το παλμαρέ του.


Φέτελ: «Grand prix Καναδά; Τσεκ!» Με την τρίτη τα κατάφερε στον Καναδά ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στα δύο προηγούμενα γκραν πρι (2011, 2012) αν και εκκινούσε από την πολ ποζίσιον δεν κατάφερνε να πάρει την καρό σημαία.

Ωστόσο, φέτος ανταμείφθηκε αφού πήρε τη νίκη με περίσσεια άνεση, εντάσσοντας και το γκραν πρι του Καναδά στο παλμαρέ του.

Ο Γερμανός χαρακτήρισε τον αγώνα στο Μόντρεαλ υπέροχο, αφού από την αρχή κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά που του απέβαλε το άγχος.

«Είχαμε καλούς αγώνες εδώ, αλλά ποτέ δεν συνδυάζονταν με νίκες. Πριν δύο χρόνια ήμουν πολύ κοντά, αλλά τότε είχα χάσει τη νίκη στον τελευταίο γύρο. Με τη σημερινή νίκη αισθάνθηκα πολύ καλά, είχα ένα υπέροχο μονοθέσιο. Γρήγορα απομακρυνθήκαμε από τους υπόλοιπους και έτσι είχα την ευκαιρία να διασκεδάζω σε κάθε γύρο. Έκανα μία πολύ καλή εκκίνηση κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δημιούργησα μια διαφορά την οποία κατάφερα να διατηρήσω. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας για εμάς που έλειπε από τη λίστα και είμαι πολύ περήφανος για αυτό», δήλωσε ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: