Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σφραγίζει την αναγέννηση!!

Το ψηφοδέλτιο των Αλεξίου – Κοτσάτου έπαιξε χωρίς… αντίπαλο στις εκλογές της Ερασιτεχνικής και η ΑΕΚ στρέφεται στην εποχή Μελισσανίδη γυρίζοντας και επίσημα τη σελίδα μετά τα μεσάνυχτα.

Σφραγίζει την αναγέννηση!
Στις 20.30 ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας των εκλογών της Ερασιτεχνικής και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η καταμέτρηση. Το αποτέλεσμα το οποίο θα βγάλει νικητή το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου – Αλεξίου, που παίζει χωρίς αντίπαλο από τη στιγμή που ανακοίνωσε την στήριξή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα αναλάβει και επισήμως τα ηνία της «Ένωσης» μετά τα μεσάνυχτα.

Το δάκρυ του Κώστα Νεστορίδη, όταν ακούστηκε το σύνθημα για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σηματοδοτεί το πέρασμα στη καινούργια σελίδα που θα ξεκινήσει από αύριο να γράφεται στην ιστορία της ΑΕΚ.

Τη «σφραγίδα» του στην επόμενη μέρα δεν θα μπορούσε να μην βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που λίγο πριν τις 18.00 έφτασε στο «President», παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να μην δίνει το «παρών», για να επισημοποιήσει με την ψήφο του την επιστροφή του σε ρόλο ηγέτη.

Η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά της 22.00 ενώ των σταυρών μετά τα μεσάνυχτα. Όσον αφορά τα μέλη της ΑΕΚ, 435 άτομα (469 παραβρέθηκαν) έριξαν ψήφο από τους συνολικά 647 που ήταν ταμειακώς εντάξει και είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: