Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αποθέωση σε Μελισσανίδη!!

Την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται στις εκλογές της Ερασιτεχνικής γνώρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο «President» για να ψηφίσει.

Αποθέωση σε Μελισσανίδη!
Θερμή υποδοχή από τη συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκόμενων στις εκλογές της Ερασιτεχνικής στο ξενοδοχείο «President» γνώρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την άφιξή του για να συμμετάσχει στην ψηφοφορία.

Ούτε το ταξίδι στη Γαλλία, ούτε και οι προσωπικές του υποθέσεις μπόρεσαν να βάλουν εμπόδιο στον «Τίγρη». Παρά την έντονη φημολογία, που τον ήθελε να μην δίνει το «παρών» στην αλλαγή εποχής της «Ένωσης», αυτός ανέτρεψε για ακόμη μια φορά τα δεδομένα.

Λίγα λεπτά πριν τις 18.00, μπήκε αιφνιδιαστικά στην αίθουσα και με το που έγινε αντιληπτός γνώρισε την αποθέωση, με τον κόσμο να τον καλεί να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ και πάλι πρωταθλήτρια.

Αφού συνοδεύτηκε από τον νέο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, μέχρι την κάλπη, στήριξε με την ψήφο του το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Αλεξίου – Κοτσάτου, δείχνοντας και με τον πλέον επίσημο τρόπο την επιστροφή του στην επόμενη μέρα της «Ένωσης».





Το βίντεο είναι από το enwsi.gr
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: