Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Θα έχανα το χέρι μου »

Για το τραγικό συμβάν στο γήπεδο του Παναιτωλικού μίλησε στον «ARENAFM 89,4 ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς.
«Ήταν και είναι ακόμα μεγάλο το σοκ. Είμαι Θεσσαλονίκη τώρα μόλις έφυγα από τα νοσοκομείο και επιστρέφω στον Βόλο. Έκανα εισαγωγή στο Βόλο μετά το παιχνίδι, και με συνεννόηση από εκεί ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Έχω σοβαρά εγκαύματα στα δάχτυλα του χεριού, αλλά τα πιο πολλά είναι στο δεύτερο και στο τρίτο δάχτυλο. Πήγα να μαζέψω τη μπάλα με το χέρι μου,  είδα τη κροτίδα κι όταν άρχισα να καταλαβαίνω, προσπάθησα να  προστατέψω το πρόσωπο μου για να μην σκάσει εκεί.
Προσπάθησα να την απομακρύνω κι εκείνη τη στιγμή έσκασε στον αέρα. Δόξα τον θεό δεν έχουμε καμιά απώλεια,  έγιναν εγκαύματα όμως. Ευτυχώς διότι διαφορετικά δεν θα είχα δάχτυλα.  Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν η κροτίδα χτυπούσε το διαιτητή θα συνέχισε το παιχνίδι; .
Αν χτυπούσε έναν από τους 4 διαιτητές  θα συνεχίζονταν το παιχνίδι; Μάλλον με εμάς δεν ισχύει το ίδιο.  Οι συμπαίκτες μου έπαθαν μεγάλο σοκ και πως είναι δυνατόν  μετά να μπούνε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε. Ήρθαν κάποια άτομα και από τον Παναιτωλικό, ενδιαφέρθηκαν.  Αν κάποιος ανεγκέφαλος πετούσε κι άλλη κροτίδα τότε τι θα γινόταν; Ευτυχώς δεν θα γίνει πλαστική, θα επουλωθεί από μόνο του. Αν υπάρχει κάποια δυνατότητα, θα κινηθώ νομικά, διότι  από αυτό ζω είναι κρίμα να το χάσω, είναι άδικο.  Όταν πηγαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο πρέπει να χαρούν το παιχνίδι, δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε να παίζουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: