Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κρίνεται αναγκαία η παραμονή τους!!

Τον βασικό τους «κορμό» θέλουν να διατηρήσουν στον Άρη, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να έχει αναλάβει τις σχετικές συζητήσεις με τους Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Αγκάνθο, Κοέλιο και Οικονομόπουλο.

Κρίνεται αναγκαία η παραμονή τους
Σημαντική θεωρείται στον Άρη η παραμονή των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Συγκεκριμένα, οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Αγκάνθο, Κοέλιο και Οικονομόπουλος βρίσκονται στα πλάνα της «κίτρινης ΠΑΕ», η οποία γνωρίζει πως δεν μπορεί να πραγματοποιήσει περισσότερες από τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών.

Πιο εύκολη μοιάζει η υπόθεση του Οικονομόπουλου, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση με ετήσιες απολαβές 40.000 ευρώ και αν δεν βρει κάτι καλύτερο αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να κρατήσει με λιγότερα χρήματα (160.000 και 150.000 ευρώ αντιστοίχως) τον Αγκάνθο και τον Κοέλιο, ενώ για τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό πολλά εξαρτώνται από την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία στο συγκεκριμένο κομμάτι, τότε θα τους προταθούν συμβόλαια με λιγότερα χρήματα από την περσινή σεζόν.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των δύο Ελλήνων, ενώ οι αντίστοιχες των ξένων δείχνουν πως θέλουν λίγο χρόνο περισσότερο.Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: