Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν θα έλεγα όχι»

Απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό, αν δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον, δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ωστόσο έδωσε προτεραιότητα στις συζητήσεις με τον Ατρόμητο.

«Σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν θα έλεγα όχι»
Έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του παρουσιάζεται ο Γιάννης Σκόνδρας.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός του Ατρομήτου έδωσε προτεραιότητα στις συζητήσεις με τους Περιστεριώτες, ενώ ερωτώμενος για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει πάρα πολύ κόσμο, έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα. Από πέρυσι δείχνει να έχει αλλάξει τελείως προς το καλύτερο και σίγουρα από ότι δείχνει τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει για πρωτάθλημα. Είναι από τις ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό πάρα πολύ μεγάλες στην Ελλάδα και δεν θα έλεγα όχι».

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena”:

«Σίγουρα, το να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα, να κάνω μεγαλύτερη καριέρα αυτό ήταν το όνειρο μου και δουλεύω σκληρά για να το πετύχω».

Για το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο που ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ατρόμητος γιατί είμαι παίκτη της ομάδας, είμαι από μικρός εκεί, αγαπώ την ομάδα, πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον σύλλογο να δω τι σκέπτεται για μένα, τι έχουν στο μυαλό τους και μετά θα αποφασίσω».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά κι από συλλόγους της Ευρώπης: «Όπως σας είπα και πριν, θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Ατρόμητο, έχω ακόμα μισό χρόνο συμβόλαιο, έχω τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια τη φανέλα του Ατρόμητου, το πιο δίκαιο και ποιο σωστό είναι να μιλήσω πρώτα με την ομάδα μου και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει πάρα πολύ κόσμο, έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα. Από πέρυσι δείχνει να έχει αλλάξει τελείως προς το καλύτερο και σίγουρα από ότι δείχνει τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει για πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι από τις ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό πάρα πολύ μεγάλες στην Ελλάδα και δεν θα έλεγα όχι».

Για το αν πιστεύει πως έχει την ωριμότητα για το μεγάλο βήμα: «Αν δεν έχεις πίεση άγχος δεν μπορείς να παίξεις μπάλα, είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Είμαι προετοιμασμένος για αυτό».

Για το αν του έχει αναφέρει κάτι ο Βαγγέλης Νάστος για τον ΠΑΟΚ: «Μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και όταν έρθει πρόταση και είναι ικανοποιητική σίγουρα να πάω, να μην το σκεφτώ καν».

Για το αν σκέφτεται την προοπτική το εξωτερικού: «Είναι μια πρόκληση για μένα το εξωτερικό αλλά για να πας θα πρέπει να έχεις την κατάλληλη ομάδα που θα σου ταιριάζει απόλυτα για να κάνεις το βήμα παραπάνω. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας στο εξωτερικό».

Για το τι λέει η καρδιά του για το μέλλον του: «Όπως είπα και πριν για να πας έξω πρέπει να σου αρέσει η ομάδα και να είναι κατάλληλη για σένα. Προσωπικά να συνεχίσω σε μια μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: