Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Στα πλάνα του ΟΦΗ μεγάλος παίκτης»

Συζητήσεις με έναν σπουδαίο παίκτη που πέρασε στο παρελθόν από την Ελλάδα έχει ο ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης.


«Στα πλάνα του ΟΦΗ μεγάλος παίκτης»
Έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις χαμηλού κόστους θέλουν να κάνουν στον ΟΦΗ στην καλοκαιρινή περίοδο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης.

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου αποκάλυψε πως αυτός και οι συνεργάτες του έχουν ανοίξει «δίαυλο» επικοινωνίας με έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί σε ομάδα της Ελλάδας.

Εκτός αυτού ο Πουλινάκης αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του Μοχάμεντ Σαρ, αλλά και σε αυτό της παραμονής του Θανάση Παπάζογλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνθος Πουλινάκης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤV CRETA»:

Για την χορήγηση της άδειας από την ΕΠΟ:

«Υπήρχε μια καλή αύρα για τον ΟΦΗ. Η ομάδα είχε αποδείξει ότι έχει μπει στον δρόμο της εξυγίανσης και αυτό αποδείχθηκε από τις αποφάσεις των δικαστών ότι προχωράμε σε καλό δρόμο. Ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν αρκετά καλός, οι περισσότερες υποχρεώσεις ήταν τακτοποιημένες και αυτοί οι άνθρωποι είδαν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που πήραν άδεια:

«Κάθε ομάδα είναι διαφορετική και από εκεί και πέρα εγώ δεν είμαι σε θέση να πω ποιος φάκελος ήταν καλύτερος. Ο καθένας κοιτάζει την δική του ομάδα και το καλό θα είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα».

Για την πρόταση να γίνει στο Ηράκλειο η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας:

«Πρότεινα στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα να γίνει η κλήρωση στην Σούπερ Λίγκα μιας και η Κρήτη εκπροσωπείται από τρεις ομάδες. Του τόνισα πως ότι χρειαστεί η Σούπερ Λίγκα, η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι στην διάθεση της. Θέλω να πιστεύω ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό και θα είναι τιμή τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την Κρήτη».

Για το πως θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΟΦΗ:

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα μετά την χορήγηση της άδειας. Έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια για να διαπραγματευτούμε και θεωρώ ότι η ομάδα θα γίνει πιο ανταγωνιστική. Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι δεν θα ξεφύγουμε καθόλου από το πλάνο που έχουμε θεσπίσει και ίσως με χαμηλότερο μπάτζετ να κάνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα:

«Έχω πει ξανά ότι πρέπει να πηγαίνουμε με σταθερά βήματα. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε τον ΟΦΗ στην Ευρώπη όμως πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα και με υπομονή όλα θα γίνουν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Δεν παίζουν μπάλα μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω και εύχομαι ότι φέτος θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Για την συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη:

«Ήταν μια ομόφωνη απόφαση. Ο κύριος Δερμιτζάκης είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, σοβαρός άνθρωπος και υπάρχει μεταξύ μας καλή συνεργασία και αμοιβαίος σεβασμός».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ:

«Πριν την αδειοδότηση ήμασταν λίγο μπερδεμένοι. Πλέον, έχουμε βάλει μπροστά τις μηχανές, δουλεύουμε και απλά αυτό θέλει λίγο προσοχή για να μην αποτύχουμε στις μεταγραφές προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πετυχημένοι γίνεται».

Για τις υποθέσεις Παπάζογλου και Σαρ:

«Όλα είναι δυνατά και όλα είναι πιθανά να γίνουν. Στην περίπτωση του Παπάζογλου είδαμε ότι η Ντούισμπουργκ υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία. Στην περίπτωση του Σαρ θα γίνει μια πρόταση αλλά δεν θα ξεφύγουμε από το οικονομικό πλάνο της ομάδας».

Για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Φέτος υπάρχει μια θετική αύρα από τον κόσμο και θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε και σε ρεκόρ πώλησης των διαρκείας».

Για τους παίκτες που απασχολούν μεταγραφικά τον ΟΦΗ:

«Δεν θα κάνουμε μεταγραφή – “όνομα” για τα διαρκείας αλλά για το πρεστίζ του ΟΦΗ. Αυτή είναι η λογική που πρέπει να υπάρχει στις μεταγραφές. Αυτήν την στιγμή υπάρχει στα πλάνα μας ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από την Ελλάδα. Είμαστε σε συζητήσεις και αν γίνει κάτι θετικό, θα είναι μια μεταγραφή που θα αποτελέσει μεγάλη υπόθεση για τον ΟΦΗ. Και να πω, ότι και να γίνει αυτή η μεταγραφή πάλι δεν θα ξεφύγουμε από την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσουμε».

Για την παρουσία τριών Κρητικών ομάδων στην Σούπερ Λίγκα:

«Μακάρι την επόμενη χρονιά να έχουμε ακόμα περισσότερες. Στην Κρήτη γίνεται πολύ καλή δουλειά στον τομέα των ακαδημιών και υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, υπάρχει η βούληση από τους παράγοντες για να συμβάλουν στην βελτίωση του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: