Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αυτά πρέπει να κάνει ο Ηλιάδης

Οι άμεσες υποχρεώσεις του Ηλιάδη και των συνεργατών του
Ο καυτός Ιούνιος της διοίκησης Τι περιμένουμε μετά την πρόσληψη προπονητή.
Μια νέα εβδομάδα αρχίζει και παράλληλα για τη διοίκηση του ΑΡΗ ξεκινάει η τακτοποίηση αρκετών εκκρεμοτήτων που έχουν να κάνουν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό αλλά και το άρθρο 99. Αναλυτικά στις επόμενες 20μέρες ο Δημήτρης Ηλιάδης και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να βρουν λύσεις στα παρακάτω ζητήματα.
1. Τεχνικός διευθυντής. Η αμέσως επόμενη κίνηση του Δημήτρη Ηλιάδη μετά την πρόσληψη του Χατζηνικολάου για τη θέση του προπονητή θα αφορά τον τεχνικό διευθυντή. Θα είναι ο Κώστας Οικονομίδης ή κάποιος άλλος; Όπως και να έχει στη διοίκηση αφήνουν να εννοηθεί ότι το θέμα θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα.
2. Ανανεώσεις. Ο Ηλιάδης έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τους Παπαστεριανό, Αγκάνθο, Κοέλιο, Παπαζαχαρία και Οικονομόπουλο, έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή και απομένουν οι τελικές προτάσεις ώστε να φανεί ποιοι τελικά θα μείνουν και τι κενά θα δημιουργηθούν στο ρόστερ.
3. Μεταγραφές: Η νέα διοίκηση επιθυμεί ως την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν να έχει ανακοινώσει και τις πρώτες μεταγραφές ώστε να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και τα διαρκείας που θα βγουν εκείνη την περίοδο. Μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί ποιο θα είναι το στίγμα των κινήσεων που θα γίνουν στο κομμάτι της ενίσχυσης.
4. Συμφωνίες για το 99: Επαφές με πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν. Μένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες ο Ηλιάδης θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τις πρώτες συμφωνίες. Παράλληλα θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αθήνα για επαφές με την πολιτεία για το θέμα της ρύθμισης των χρεών στο Δημόσιο.
5. Πληρωμές: Ως το τέλος του μήνα έχει υποσχεθεί να προχωρήσει σε πληρωμές σε ποδοσφαιρικό τμήμα και προσωπικό τηρώντας την υπόσχεσή του ότι στο τέλος κάθε μήνα, το προσωπικό θα πληρώνεται. Προφανώς και αυτό σχετίζεται και με την ανακοίνωση των πρώτων χορηγιών. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: