Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Γυαλίζει το μάτι τους!!

Πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός στο 2-0 και πώς ο Ολυμπιακός στο 0-2; Τι γίνεται τώρα; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ. Εγώ ένα πράγμα βλέπω σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια αιωνίων για το πρωτάθλημα μπάσκετ. Από την μια είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπαίνει στα ματς πιο διψασμένος. Γυαλίζει το μάτι του από το πάθος και δεν αφήνει μπαλιά να πάει χαμένη.
Ό,τι ρυθμό θέλει
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και πιο συγκεντρωμένοι οι πράσινοι. Με συνέπεια να έχουν μέχρι τώρα αυτοί το κοντρόλ των αγώνων στα μεγαλύτερα διαστήματά τους. Ό,τι ρυθμό θέλει δίνει στα ματς ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να επιβάλλει τον δικό του.
Σα να μην έχει αυτοπεποίθηση
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αποσυντονίζεται εύκολα. Φαίνεται αυτό. Εκεί που πάει να πλησιάσει στο σκορ ή όταν προηγείται, ειδικά όπως έγινε σήμερα στην αρχή, δεν μπορεί να κρατήσει διάρκεια στην απόδοσή του. Ούτε δείχνει αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο.
Πιο έτοιμος
Μέχρι τώρα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σαφώς πιο έτοιμος στους τελικούς. Είναι καλύτερος και γι’ αυτό έχει κάνει το 2-0.
Στα χέρια του
Κι έτσι ο Παναθηναϊκός κρατάει το πρωτάθλημα στα χέρια του πλέον. Αυτός έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι τώρα, δηλαδή. Μια νίκη θέλει και σηκώνει την κούπα.
Αν ξυπνήσει
Για να κάνει, δηλαδή, το 2-3 ο Ολυμπιακός από 2-0 πρέπει να συμβούν πολλά. Πάρα πολλά. Και κυρίως ο Ολυμπιακός να αλλάξει εντελώς πρόσωπο. Να ξυπνήσει. Μπορεί;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: