Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Δεν φεύγει ο Μπέιλ»

Την εκτίμηση πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παραμείνει στην Τότεναμ έκανε ο βοηθός του Αντρέ Βίλας Μπόας, Τιμ Σέργουντ, καθώς θωρεί πως ο Ουαλός δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει φανέλα.

«Δεν φεύγει ο Μπέιλ»
Τελευταία ενημέρωση 10/06/2013, 08:41
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που «παίζουν» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι ομάδες που τον θέλουν είναι πρόθυμες να δαπανήσουν τεράστια ποσά, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί διακαή πόθο των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, αλλά, σύμφωνα με τον βοηθό του Αντρέ Βίλας Μπόας, Τιμ Σέργουντ, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

«Είμαι σίγουρος πως ο Γκάρεθ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τότεναμ, αφού είναι ευτυχισμένος στο Λονδίνο. Οι σχέσεις του με τον προπονητή, τους συμπαίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο είναι άριστες, συνεπώς δεν έχει λόγο να σκέφτεται μια μεταγραφή. Τον παρακολουθώ στις προπονήσεις καθημερινά και μπορώ να εγγυηθώ πως δεν διακρίνω τάσεις φυγής από τη πλευρά του», τόνισε ο Σέργουντ.

Οι ομάδες, ωστόσο, που τον θέλουν, είναι πολλές και με τεράστιες οικονομικές δυνατότητες. Η πίεση που ασκείται στη διοίκηση της Τότεναμ είναι ασφυκτική. Όλοι ισχυρίζονται πως ο Μπέιλ σύντομα θα έχει αλλάξει ομάδα. «Θεωρώ πως δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αφήσει την Τότεναμ. Είναι ακόμα 23 ετών και πρέπει να σκεφτεί την εξέλιξή του. Αυτή είναι εξασφαλισμένη στο Λονδίνο και όχι σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή κάποιου πρωταθλήματος της Ευρώπης. Ο Γκάρεθ θα μείνει στην ομάδα μας», σημείωσε με βεβαιότητα ο βοηθός του Βίλας Μπόας.

Κλείνοντας, ο Τιμ Σέργουντ «έπλεξε» το εγκώμιο των ανθρώπων του περιβάλλοντος του Μπέιλ. «Αυτοί που βρίσκονται κοντά στον Γκάρεθ φροντίζουν να τον κρατούν προσγειωμένο και να τον συμβουλεύουν σωστά. Είμαι πεπεισμένος πως θα του δείξουν το σωστό δρόμο στην καριέρα του, που δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει στην Τότεναμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: