Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Παράσχος: «Πρέπει να αλλάξουμε 100%»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία 2-2 του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη, ήταν ο Γιώργος Παράσχος, καθώς περίμενε καλύτερη την ομάδα του στην πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα.

Παράσχος: «Πρέπει να αλλάξουμε 100%»
Την ανάγκη να αλλάξει η συμπεριφορά του Ατρόμητου, ενόψει της αναμέτρησης με την Άλκμααρ, τόνισε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία 2-2 με τον Εργοτέλη, καθώς περίμενε καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του.

«Ξαφνιάστηκα από την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι με τις εμφανίσεις που κάναμε και στα φιλικά ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη. Ο αντίπαλος είναι μια ανανεωμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε μια στοιχειωδώς αμυντική συμπεριφορά. Το άσχημο ήταν ότι κυνηγούσαμε συνεχώς το σκορ. Θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το σκορ, αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Παράσχου.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι που κάνουμε. Ψάχναμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν δεν έχεις καθαρό μυαλό, χάνεις τις μονομαχίες. Η τελική μας πάσα από την αρχή ήταν προβληματική πάντως. Δεν νομίζω όμως ότι έχουμε γενικά πρόβλημα στην τελική πάσα, καθώς στα φιλικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Πέμπτη, πρέπει να αλλάξουμε 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: