Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πετράκης: «Μας επηρέασε η αποβολή»

Στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, ωστόσο, χαρακτήρισε δίκαιο το 2-2 με τον Ατρόμητο.

Πετράκης: «Μας επηρέασε η αποβολή»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε στην αποβολή του Γιοβάνοβιτς που επηρέασε την ομάδα του, ωστόσο, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, είχαμε καλές τοποθετήσεις για γκολ, διαθέταμε ποιότητα και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν ήταν ανάλογη. Σημαντικό ήταν το γεγονός της αποβολής που μας επηρέασε ως ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα ακόμα γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία ως ομάδα. Ο Εργοτέλης σαν φιλοσοφία και κουλτούρα είναι κάτι διαφορετικό για την Ελλάδα. Σήμερα αγωνίστηκαν επτά παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες. Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη και πιθανότατα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν είχαμε και τους 11 παίκτες μας μέχρι το φινάλε.

Ο Ατρόμητος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Εμείς δυσκολέψαμε αρκετά τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έδειξαν την ποιότητα που διαθέτουν. Σίγουρα θα είναι μέσα στις τρεις πρώτες ομάδες που θα τερματίζουν και θα ήθελα επίσης να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στον ευρωπαϊκό αγώνα τους την Πέμπτη
», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πετράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: