Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Εδώ είναι Λεωφόρος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει πως σήμερα ο κόσμος και η ομάδα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να δείξουν στους αντιπάλους ότι «εδώ είναι Λεωφόρος».  Μεγάλη ημέρα η σημερινή, για όσους έχουμε ζήσει την Λεωφόρο από τα παλιά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο σπίτι του στη σημερινή πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό  και ο στόχος είναι να μείνει για πολλά χρόνια εκεί και μάλιστα να κάνει προσπάθεια επέκτασης του αριθμού των θέσεων στις 20.000 από τις 16.000, που είναι σήμερα. Η Λεωφόρος ρίχνοντας κανείς μία ματιά στους αριθμούς είναι μία ΕΔΡΑ, για τον Παναθηναϊκό. Η έδρα, που δεν την ένιωσε ο Παναθηναϊκός στα περισσότερα παιχνίδια, που έπαιξε στο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Από σήμερα ο κόσμος και η ομάδα θα πρέπει να δείξουν στους αντιπάλους ότι «εδώ είναι Λεωφόρος».
Η ομάδα με την ορμή της, το πάθος της, να φθάσει στη πρώτη νίκη της σε αυτό το πρωτάθλημα και να δείξει με το καλημέρα, ότι φέτος θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Σίγουρα και πάλι υστερεί σε ποιότητα , αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι θα είναι ΟΜΑΔΑ και όχι αυτό το συνοθύλευμα, που βλέπαμε πέρυσι στα περισσότερα ματς. Οι παίκτες να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν, ότι έχουν αίσθηση τι φανέλα φοράνε. Να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς , αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ο κόσμος από την δική του πλευρά να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου και με τις φωνές του από το πρώτο δευτερόλεπτο να δώσει φτερά στους νέους και άπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού και να δώσει στον αντίπαλο να καταλάβει , ότι παίζει σε μία έδρα, που «κανείς δεν θα γλιτώνει». Προσοχή με τις φωνές μόνο. Οποιος ξεφύγει μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα, αφού είναι γνωστό, ότι τα αρμόδια όργανα περιμένουν στη γωνία , για να τιμωρήσουν την έδρα και να αφαιρέσουν από τον Παναθηναϊκό τη μεγάλη του δύναμη. Ας μην τους δώσουν κάποιοι το δικαίωμα να το κάνουν.
Εξάλλου το 81,5% ποσοστό νικών, που έχει ο Παναθηναϊκός στα ματς πρωταθλήματος στην Λεωφόρο από το 2000, που επέστρεψε και στις έξι περιόδους, που έπαιξε εκεί δείχνει τη δύναμη της έδρας. Φυσικά για να κερδίζεις τα παιχνίδια δεν φθάνει η έδρα. Κυρίως πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα, να έχεις πλάνο και να ξεχειλίζεις από πάθος, να έχεις συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν αυτά τα στοιχεία υπάρχουν, μπορεί να ξεπεραστεί η έλλειψη ποιότητας, που έχει η ομάδα και οι ελλείψεις σε κάποιες καίριες θέσεις. Αντε πάμε από νωρίς Λεωφόρο και καλή επιτυχία στην ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: