Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Σάλκε και… Μπράαφχαϊντ!

Μία μέρα μετά την άνετη επικράτηση επί της Ξάνθης στον ΠΑΟΚ επικεντρώνονται στο προσεχές ματς με την Σάλκε, ενώ παράλληλα κινούνται για την απόκτηση του Εντσον Μπράαφχαϊντ.

Σάλκε και… Μπράαφχαϊντ
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την νίκη (3-0) επί της Skoda Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Χουμπ Στέφενς αναγνώρισε πως κατά διαστήματα ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ήταν καλός, όμως εκείνο που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι να παίρνει αποτελέσματα που θα δώσουν αυτοπεποίθηση στους παίκτες του.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με το… δεξί στη φετινή Σούπερ Λίγκα και πλέον επικεντρώνονται στο προσεχές παιχνίδι με τη Σάλκε στη Γερμανία, στο πλαίσια των πλέι οφ του Champions League.

Ένας πρώην «ασπρόμαυρος», ο Αντελίνο Βεϊρίνια, αντιμετώπισε τους «βασιλικούς μπλε» και έδειξε στην πρώην ομάδα του τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μπει στο Φέλτινς Αρένα και τους ποδοσφαιριστές του Γιένς Κέλερ.



Στο χθεσινό ματς φάνηκε πως η Σάλκε αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν παίκτες όπως είναι ο Στοχ, ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης. Σήμερα ο Στέφενς θα δει τις φάσεις του αγώνα της πρώην ομάδας του και στη συνέχεια, όπως το συνηθίζει, θα δώσει εντολές στους παίκτες του.

Κρούση για Μπράαφχαϊντ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Εντσον Μπράαφχαϊντ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (18/08) η SportDay.

Ο 30χρονος αμυντικός (στόπερ και αριστερό μπακ) έχει σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Ολλανδίας, της Γερμανίας όπου έπαιξε και για την Μπάγερν Μονάχου, ενώ κάποια στιγμή αγωνίστηκε και στη Σκωτία για την Σέλτικ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ήδη έχει υπάρξει πρώτη κρούση των Θεσσαλονικέων και του Στέφενς για τον Ολλανδό.
 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: