Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

«Πίστεψαν ότι στο 2-0 τελείωσε…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες της Βέροιας που από το 2-0 σε βάρος τους έφτασαν στο 2-2 απέναντι στον Πλατανιά, δήλωσε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς.

«Πίστεψαν ότι στο 2-0 τελείωσε…»
Πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος για την πρεμιέρα της Βέροιας στο πρωτάθλημα είχε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» είδε τους παίκτες του να βρίσκονται πίσω με 2-0 αλλά τελικά να φεύγουν από το γήπεδο του Πλατανιά με το 2-2 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

«Σε έναν αγώνα που μπήκαν τέσσερα γκολ πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι βέβαια οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένοι που είδαν τόσα γκολ. Οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με κάρτες και παίξαμε και χωρίς 4-5 βασικούς. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από όλες τις γραμμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά ο Στεβάνοβιτς και συμπλήρωσε:

«Είχαμε απουσίες αλλά είχαμε διαβάσει τον Πλατανιά. Μου φάνηκε ότι οι παίκτες του Πλατανιά νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν οι Ορέστες, Όστοϊτς και Μπάρμπας είχαν όντως γαστρεντερίτιδα ή υπήρξε πρόβλημα με τα δελτία και απάντησε: «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: