Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Χωρίς τέσσερις με Άρη!!

Με τέσσερα προβλήματα θα υποδεχτεί τον Άρη ο Απόλλωνας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή, στο πρώτο ματς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στα μεγάλα «σαλόνια», ύστερα από 13 χρόνια.

Χωρίς τέσσερις με Άρη
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κανακούδη, Ζουέλα, Μπάρκογλου και τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο.

Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 19 ατόμων, την οποία αποτελούν οι: Άλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζος, Γουμάγιας, Διαμάντης, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Μίνγκας, Δημογιάννης, Παντελιάδης, Πετρόπουλος, Τζόρβας, Τσιλιγκίρης, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Γκουέλα, Χατζηζήσης.

Ο κ,. Βοσνιάδης, αναφερόμενος την κυριακάτικη αναμέτρηση, τόνισε πως: «Η έναρξη του πρωταθλήματος μας βρίσκει γηπεδούχους κι αυτό που θέλουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ενισχυμένος, συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε, με όποια ενδεκάδα και αν παρουσιαστούμε, καθώς τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν προβλήματα. Έχουμε το υλικό που χρειαζόμαστε και με το πάθος που θα δείξουν τα παιδιά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: