Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Δεν είναι σίγουρος ο Σάντος!!

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να συναντηθούν ο Φερνάντο Σάντος με τον Γιώργο Σαρρή για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνικής Ελλάδας.

Δεν είναι σίγουρος ο Σάντος
Στο τέλος του μήνα είχε εξαγγείλει ο Φερνάντο Σάντος πως θα γνωστοποιήσει την απόφασή του την επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ.

Η SportDay συνάντησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό μετά τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία και του θύμισε τι ακριβώς είχε υποστηρίξει.

«Ναι, αλλά ο Αύγουστος είναι ένας ολόκληρος μήνας και ακόμα βρισκόμαστε στα μισά», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για κάποια προσωπικά ζητήματα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Σάντος είχε συζήτηση επί αυστριακού εδάφους με τον Γιώργο Σαρρή και συμφώνησαν να τα ξαναπούν στο τέλος του μήνα.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι πως ο 59χρονος τεχνικός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αφού ακόμη δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του.

Δεν αποκλείεται, όμως, να δοθεί νέα παράσταση στην όλη ιστορία, αν και πρόθεση της ΕΠΟ να τον κρατήσει, ανεξάρτητα από το αν θα προκριθούμε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: