Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

«Σοκ» για τέσσερις!!

Από νωρίς άρχισαν οι αποκλεισμοί για τις ομάδες της Serie A από το Κύπελλο Ιταλίας.

«Σοκ» για τέσσερις
Ήδη, το Σάββατο αποκλείστηκαν τέσσερις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου, κάνοντας τον θεσμό ακόμα πιο ενδιαφέροντα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μιλάμε για τις Κάλιαρι, Τορίνο, Τζένοα και Λιβόρνο. Οι Σαρδηνοί έχασαν με 1-2 στην παράταση (κ.α. 1-1) από τη Φροζινόνε της δεύτερης κατηγορίας στο «Σαν Ελια». Οι «γκρανάτα» έχασαν με 2-1 από την Πεσκάρα, που υποβιβάστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη δεύτερη κατηγορία, μέσα στο «Ντέλε Αλπι».

Οι Γενοβέζοι έχασαν με 4-2 στα πέναλτι (κ.α., παρατ. 2-2) στην έδρα της Σπέτσια της δεύτερης κατηγορίας. Τέλος, οι Σικελοί, που ανέβηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, μέσω των μπαράζ, έχασαν από τη Σιένα, που υποβιβάστηκε, με 0-1.

Σάρωσε τη Λέτσε της δεύτερης κατηγορίας η Πάρμα με 4-0 στο «Ενιο Ταρντίνι». Σχετικά άνετα επικράτησε η Σαμπντόρια με 2-0 της Μπενεβέντο της δεύτερης κατηγορίας στο «Λουίτζι Φερράρις». Το ίδιο ισχύει και για την Κιέβο κόντρα στην Εμπολι της δεύτερης κατηγορίας στο «Μπεντεγκόντι» (2-0).

Στην παράταση επικράτησε της Νοβάρα της δεύτερης κατηγορίας η Σασουόλο με 3-1 (κ.α. 1-1) εκτός έδρας. Δύσκολες νίκες για Μπολόνια επί της Μπρέσια με 1-0 στο «Ρενάτο Νταλάρα» και της Βερόνα επί της Παλέρμο στο «Μπαρμπέρα» με το ίδιο σκορ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: