Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αρχή με Πέτγουεϊ, άδεια ο Λο!!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι ο πρώτος από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού που θα αφιχθούν ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας –εργομετρικά- της ομάδας της προσεχή Τρίτη (20/8).

Αρχή με Πέτγουεϊ, άδεια ο Λο
Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ του Ρεθύμνου, θα βρίσκεται στη χώρα μας τη Κυριακή (18/8), ενώ όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, δύο μέρες αργότερα θα αφιχθούν οι Μπράιν Ντάνστον και Σέντρικ Σίμονς. Ο έτερος ξένος που θα συμμετάσχει σε όλη τη προετοιμασία είναι ο Έισι Λο –Μπέγκιτς και Λοτζέσκι προετοιμάζονται ενόψει Ευρωμπάσκετ- αλλά θα αργήσει σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Και αυτό διότι κάποιες προσωπικές υποθέσεις τον αναγκάζουν να μείνει για λίγες ακόμα ημέρες στις ΗΠΑ. Έτσι ο Λο πήρε ειδική άδεια από τεχνικό τιμ και διοίκηση και θα έρθει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στη προετοιμασία τη Παρασκευή 23 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται, ότι στο πρώτο στάδιο που θα γίνει σε ΣΕΦ και Καρπενήσι θα συμμετάσχουν από τους παίκτες του «κορμού» οι τέσσερις προαναφερθέντες και οι Μάντζαρης, Μαυροειδής, Γεωργάκης και πιθανότατα ο Αγραβάνης που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: