Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης!!

Ο προβληματισμός ήταν εμφανής στις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το 2-2 του Πλατανιά με την Βέροια στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Απογοητευμένος ο Ουζουνίδης
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε 2-0 της Βέροιας και έδειξε ότι θα είχε εύκολο απόγευμα αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν οι Κρητικοί…

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκμεταλλευόμενοι την κακή απόδοση των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν απογοητευμένος στις δηλώσεις του. «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Αντί να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, δώσαμε χώρο στη Βέροια και μπόρεσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να φτάσει σε ένα σημείο το παιχνίδι που και οι δυο ομάδες διεκδικούσαν τη νίκη», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην ευκαιρία του Πόποβιτς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πετάξαμε δυο βαθμούς, που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι στη συνέχεια. Ήταν πρώτο ματς και κάποια λάθη είναι φυσιολογικό να γίνουν. Έχουμε να διορθώσουμε όμως αρκετά πράγματα, αφού δείξαμε αδυναμίες σε κάποια πράγματα που δεν είχαν φανεί στα φιλικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: