Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αναστασίου: «Δεν θέλω να αγχωθείτε»

Να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή στη Λεωφόρο, επιχείρησε στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Δεν θέλω να αγχωθείτε»
Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά το ματς θα είναι ιδιαίτερο.

Είναι το πρώτο επίσημο στο «σπίτι» της ομάδας, ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου, θα υπάρχει ενθουσιασμός, όμως ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει να δει τους παίκτες του να παρασύρονται ή να αγχώνονται.

«Είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν, γνωρίζω ότι για πολλούς απο εσάς είναι μια παράξενη διαδικασία, όμως δεν θέλω να αγχωθείτε. Να παίξετε το ποδόσφαιρο που γνωρίζετε και να είστε σοβαροί. Θέλω να μην παρασυρθείτε από την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και όλα θα πάνε καλά» τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Γεμάτη η Λεωφόρος

Και το Σάββατο συνεχίστηκε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να έχουν «εξαφανίσει» 12.000 κομμάτια!

Έχουν μείνει αδιάθετα περίπου 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και αυτά θα διατίθενται από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και τη Θύρα 4, από τις 12:00, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις προηγούμενες μέρες, έκανε έκκληση προς τους φίλους της ομάδας να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο νωρίς στις θέσεις τους, αφού θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και θα ήταν καλό να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: