Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Η διαχείριση με τον αριστερό μπακ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τη διαχείριση από πλευράς Μίτσελ της θέσης του αριστερού μπακ.

Η διαχείριση με τον αριστερό μπακ
Να λοιπόν που ήρθαν έτσι τα πράγματα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεσή του τον Τόρες, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μπονγκ και έτσι εκτός του Λυκογιάννη πήρε στην αποστολή «υποχρεωτικά» και τον υπό μεταγραφή στην Μπεσικτάς Χολέμπας.

• Θέλετε να μάθετε ποιος ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού, τον οποίο χρησιμοποίησε ο Μίτσελ και στα τρία τελευταία και πιο σημαντικά φιλικά, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό; Ο…Χολέμπας. Ένας παίκτης για τον οποίο τουλάχιστον από τα τέλη Ιουλίου, όπως θυμάμαι είχα γράψει, υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι έρχεται σοβαρή προσφορά για την πώλησή του.

• Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλε ο Ισπανός προπονητής καθόλου το Λυκογιάννη, έστω ένα ημίχρονο, σε αυτά τα τρία τελευταία μεγάλα φιλικά με Λίβερπουλ, Άντερλεχτ και Βαλένθια. Δεν ήθελε να δει πως μπορεί να ανταποκριθεί ο παίκτης του σε δύσκολες συνθήκες; Τόση πίεση αισθάνονταν για το αποτέλεσμα κάθε φορά και δεν είχε εμπιστοσύνη παρά μόνο στον Γερμανό;

• Έτσι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο νεαρός αριστερός μπακ τελικά έπαιξε μόνο στα δύο φιλικά με τις πιο αδύναμες ομάδες (από το Αζερμπαϊτζάν και τη Β΄ κατηγορίας Γερμανίας Σανχάουζεν) και κάποια 30λεπτα η, 25λεπτα στα άλλα φιλικά της Αυστρίας και της Γερμανίας. Τώρα, όμως, μπορεί να χρειαστεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και λογικά θα ήταν πιο έτοιμος αν ήταν πιο ενεργός τώρα στο κρίσιμο φινάλε της προετοιμασίας, στο οποίο έχει μηδενική συμμετοχή στα τρία παιχνίδια.

• Τέλος πάντων, η περίπτωση της διαχείρισης του Χολέμπας από το Μίτσελ, έρχεται κόντρα στο σκεπτικό των πιο…πονηρών, που θεωρούν ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε σε όλη την προετοιμασία με τους αναπληρωματικούς το Μανωλά και το Μασάντο (από τα οκτώ φιλικά, έπαιξε ο καθένας βασικός μόλις σε ένα!), επειδή οι δύο αυτοί παίκτες πρόκειται να πουληθούν μέσα στο καλοκαίρι και «δεν μπορούσε να χτίσει πάνω τους την ενδεκάδα».

• Γιατί, όμως, να είχε διαφορετική διαχείριση έναντι του Χολέμπας, που γι΄ αυτόν ήταν και πιο συγκεκριμένα τα πράγματα, καθώς υπήρχε προσφορά; Όπως είχε ίδια διαχείριση κι έναντι του Φέϊσα (σχεδόν πάντοτε βασικός στα φιλικά κι αυτός), για τον οποίο επίσης ακούγεται πως μπορεί να πουληθεί…

• Άρα, μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο μας παραπέμπουν κάποιες πονηρές σκέψεις… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: