Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Από όλα είχε ο μπαχτσές!!

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκοτίας ήταν για όλα τα γούστα… Έσπασαν έδρες, ήρθαν ισοπαλίες και μίλησαν οι γηπεδούχοι.

Από όλα είχε ο μπαχτσές
Πέντε παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σκοτίας. Την αυλαία άνοιξε η Σέλτικ και η επικράτησή της με σκορ 2-0 κόντρα στην Αμπερντίν. O Κόμονς με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Φόρεστ στο 87' πέτυχαν τα γκολ των πρωταθλητών, με τους οποίους αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Γιώργος Σαμαράς. Οι «καθολικοί» έκαναν το 2/2 και πλέον στρέφονται στο ματς με τη Σαχτέρ για τα play offs του Champions League την Τρίτη.

Εύκολη ήταν η νίκη της Σεντ Τζόστον εντός έδρας κόντρα στην Ρος Κάουντι. Οι γηπεδούχοι… κέρασαν τέσσερα τέρματα τους φιλοξενούμενους με τον Χάσελμπαϊνκ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 14’ λεπτό, τέσσερα λεπτά αργότερα (18) ο Γουδερσπουν έκανε το 2-0.

Στο 50' ο Μέι έκανε το 3-0, με τον Μακάι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα 4-0 στο 62’.

Νίκη… αγνοείται…

Άγνωστη λέξη παραμένει για τις Χιμπέρνιαν και Νταντί Γιουνάιτεντ η νίκη μιας και ακόμη καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να την πανηγυρίσει.

Μάλιστα, στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήρθαν ισόπαλες με την γηπεδούχο Χιμπέρνιαν να γλιτώνει μία ακόμη ήττα στο 81΄με τον Ρόμπερτσον να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης.

Το τέρμα των γηπεδούχων είχε πετύχει ο Άρμστρονγκ στο 29΄λεπτό.

Εύκολο έργο!

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Ινβερνές εντός έδρας κόντρα στην Μάδεργουελ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Φόραν να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’ λεπτό. Το τελικό σκορ 2-0 διαμόρφωσε ο ΜακΚέι στο 36’.

Έμειναν στο X

Σεντ Μίρεν και Κίλμάρνοκ μοίρασαν τους βαθμούς, αφού έμειναν ισόπαλες (1-1). Ο Μπόιντ άνοιξε το σκορ για την Κίλμαρνοκ, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, αφού ο Χάρκινς στο 65΄λεπτό έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε έναν βαθμό στην ομάδα του.

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:

Παρασκευή, 16/8

Πάρτικ-Χαρτς 1-1

Σάββατο, 17/8

Αμπερντίν-Σέλτικ 0-2
Χιμπέρνιαν- Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1
Ινβερνες-Μάδεργουελ 2-0
Σεντ Τζόνστον-Ρος Κάουντι 4-0
Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ 1-1
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: