Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Χάνει οριστικά ΠΑΟΚ ο Χούντελαρ!!

Μεγάλη απώλεια για την Σάλκε, καλό νέο για τον ΠΑΟΚ! Ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ χάνει οριστικά τα διπλά παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ενημέρωσαν οι Γερμανοί.

Χάνει οριστικά ΠΑΟΚ ο Χούντελαρ!
Καλά μαντάτα για τον ΠΑΟΚ από την Γερμανία. Τρεις ημέρες πριν τη πρώτη μεγάλη μάχη του «Δικεφάλου του βορρά» με την Σάλκε, οι «βασιλικοί μπλε» ενημέρωσαν πως το μεγάλο τους «αστέρι», ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα!

Ουσιαστικά, ο Ολλανδός επιθετικός θα απουσιάσει και από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Στέφενς να γλιτώνει ένα σοβαρό «πονοκέφαλο» και να καταστρώνει πλέον τα πλάνα του ελαφρώς πιο ήρεμος.

Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο νεοαποκτηθείς Άνταμ Ζαλάι. Ο Ούγγρος φορ είχε την περασμένη σεζόν 15 γκολ σε 33 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Σάλκε με την Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα κι αντικαταστάθηκε εσπευσμένα. Η ομάδα του ανακοίνωσε οριστικά την απουσία του, καθώς υπέστη μερική ρήξη στο δεξί γόνατο. Βέβαια, αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να εκτιμηθεί το ακριβές χρονικό διάστημα που δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: