Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Με φόρα από πέρσι!!

Σε ένα ματς που θα ζήλευε και το αγγλικό ποδόσφαιρο, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 3-3 κι έδειξαν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα και φέτος! Προηγήθηκαν τρεις φορές οι Γιαννιώτες.

Με φόρα από πέρσι!
Πέρσι μπήκαν στα πλέι οφ και εντυπωσίασαν.

Στην φετινή τους πρεμιέρα έδειξαν έτοιμοι να επαναλάβουν ανάλογες πορείες.

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε άνετα να είναι της Πρέμιερ Λιγκ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 3-3, με τους Γιαννιώτες να προηγούνται τρεις φορές, αλλά οι Αρκάδες να βρίσκουν ισάριθμες απαντήσεις. Τελευταία όλων, αυτή στο 87' με τον Καράσκο.

Από ένα πέναλτι κέρδισαν οι δύο ομάδες, με διαφορά ενός λεπτού.

Το ματς


Και να… προσευχόμασταν καλύτερη εκκίνηση στον αγώνα, δύσκολα θα πετυχαίναμε αυτό που έγινε! Σε διάστημα δύο λεπτών, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας κέρδισαν από ένα πέναλτι. Στο 11’ ο Τσαμπούρης υπέπεσε σε παράβαση, ο Τσουκαλάς έστησε τη μπάλα στα εννιά μέτρα και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Αλλά πού να προλάβουν να χαρούν οι Γιαννιώτες; Ουσιαστικά, στην επόμενη φάση, οι Αρκάδες «πλήρωσαν» με το ίδιο… νόμισμα τους αντιπάλους τους, με τον Ουσέρο να ισοφαρίζει γρήγορα-γρήγορα σε 1-1!

Οι παίκτες του Τσιώλη συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο τυο αγώνα, έχοντας μια φλύαρη κατοχή, την ώρα που ο ΠΑΣ απλώς… περίμενε. Αυτή η αναμονή, όμως, του βγήκε σε καλό, με τον μέχρι τότε σκόρερ του να «ντύνεται» μάγος! Γιατί «μαγική» ήταν η κάθετη που έβγαλε στον Τσάβες, στην πλάτη της άμυνας των Αρκάδων, με τον Αργεντινό να κάνει εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό πλασέ, βάζοντας εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Ξανά όμως η χαρά, κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά! Στο 32’ ο Κάφα έβγαλε πολύ «γλυκιά» σέντρα, ο κοντούλης, αλλά θαυματουργός Ντε Μπλάσις έκανε εξαιρετική κεφαλιά, νικώντας τον Βελλίδη για το 2-2!

Κι αφού είδαμε ένα πρώτο μέρος αλά… Πρέμιερ Λιγκ, το δεύτερο δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει καθολική υπεροχή, αλλά ο ΠΑΣ είχε κλείσει τους διαδρόμους. Και μπορεί στο μυαλό των φιλοξενούμενων να βρισκόταν κυρίως η άμυνα, αλλά «χτύπησαν» για τρίτη φορά τους Αρκάδες! Ο Βίλα βρήκε τον ελάχιστο, αλλά αρκετό χρόνο που ζητούσε, είδε και τον Γεωργακόπουλο να μην είναι σε καλή θέση και με πολύ καλό σουτ στο 57’, έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Όχι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει. Γιατί εκεί που φαινόταν πως η ομάδα του Παντελίδη θα κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην φετινή Σούπερ Λίγκα, τελικά της… κόπηκαν τα πόδια (εν μέρει). Η πίεση του Αστέρα αποδείχθηκε θαυματουργή, καθώς η «χρυσή» αλλαγή του Τσιώλη, ο Καράσκο ισοφάρισε σε 3-3 στο 87’, σκορ που έμεινε ως το τέλος. Μάλιστα, λίγο έλειψε στο φινάλε του αγώνα, οι Αρκάδες να κάνουν την ολική ανατροπή, αλλά σε δύο φάσεις τους δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης (74’ Μπακασέτας), Λισγάρας, Γκόιαν, Ζαραδούκας, Ουσέρο, Ζησόπουλος (66' Καράσκο), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (54’ Ναβάρο), Μπαράλες

Στον πάγκο: Μπαντής, Πιπίνης, Σέτι, Μουνάφο

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (57’ Κεϊτά), Βίλα, Τσάβες (70’ Κρητικός), Ίλιτς

Στον πάγκο: Αμπάρης, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Αυγενικού, Γιάκος

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: