Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Τρινκιέρι: «Να παίζουμε με τη σοφία της αρχαίας Ελλάδας»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έκρυψε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής στο φιλικό με το Φλόριντα Στέιτ (87-75).

Τρινκιέρι: «Να παίζουμε με τη σοφία της αρχαίας Ελλάδας»
Έλλειψη συγκέντρωσης και χαλαρότητα διέκρινε ο Αντρέα Τρινκιέρι στο νικηφόρο φιλικό της Εθνικής με το Φλόριντα Στέιτ στο Ηράκλειο (87-75). Μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει να έχει στο παιχνίδι της… αρχαιοελληνική σοφία και εξήρε την απόδοση του Βασίλη Καββαδά.

«Δεν είχαμε τη μέγιστη συγκέντρωση σήμερα. Θα ήθελα η εθνική ομάδα να έχει την ίδια σοφία που υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα. Αν δεν είμαστε ταπεινοί και δεν έχουν την αυτοσυγκέντρωση που πρέπει, δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτά τα στοιχεία τα είχαμε μόνο για λίγα λεπτά σήμερα», δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σήμερα ήταν ο Καββαδάς. Το ρώτησα και στα αποδυτήρια. Οι περισσότεροι παίκτες μου πιστεύω πως συμφώνησαν μαζί μου», πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε. Δεν είμαι νευριασμένος με την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας. Ευτυχώς που έχουμε τώρα αυτά τα προβλήματα, γιατί έχουμε το χρόνο να βρούμε τις λύσεις. Δεν με ανησυχούν ποτέ τα προβλήματα, αλλά οι λύσεις τους. Πρέπει να πετύχουμε με δουλειά, όχι με το στόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: