Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Νικολέν: «Ποιος είναι ο Σισέ;»

Επίθεση για μία ακόμα φορά στον Τζιμπρίλ Σισέ εξαπολύει ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν, υποστηρίζοντας πως... δεν τον ξέρει!
Κάποια... προηγούμενα φαίνεται πως έχει ο ιδιόρρυθμος ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου με τον πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί άλλωστε να εξηγηθεί αλλιώς η εμπάθεια που βγάζει σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του για τον Γάλλο στράικερ, κάτι που δεν δίστασε να κάνει για μία ακόμα φορά.
«Προσωπικά δεν τον ξέρω, ποιος είναι αυτός;», ανέφερε αρχικά με άκρως υποτιμητικό ύφος ο Νικολέν, για να συμπληρώσει: «Δεν προσλαμβάνω DJ στην ομάδα μου. Δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις με τη Μονπελιέ, αυτές είναι ιστορίες που εφηύρε κάποιος τον οποίο δεν ξέρω, αλλά δεν μας απασχόλησε ποτέ. Να πάρουμε στην ομάδα έναν τύπο που έκανε τα πάντα στην Αγγλία; Δεν θα ήταν καλό! Αυτοκτονήσαμε πέρυσι με τη σεζόν που κάναμε, δεν θα το κάνουμε και φέτος!», ήταν τα λόγια του πρόεδρου της Μονπελιέ.
Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Νικολέν είχε ρίξει ξανά «καρφιά» για τον Σισέ όταν το όνομα του είχε ακουστεί για τη Μονπελιέ, λέγοντας ότι δεν παίρνει... DJ στην ομάδα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: