Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

"Τέτοιο …πόδι είχαμε να δούμε από τον Φραντζέσκο"!

Ποιος ποδοσφαιριστής ενθουσίασε τους φίλους του ΠΑΟΚ στη χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος και γιατί; Ο σκύλος ήταν στην Τούμπα και άκουσε τα πάντα! Την παράσταση έκλεψε ο Λούκας στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης με 3-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, το νέο "δεκάρι" του Δικέφαλου, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ενθουσίασε το κοινό της ομάδας με την εμφάνισή του.
Ο Λούκας έβαλε τη σφραγίδα του στην άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ αφού είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ του Δικέφαλου. Σκόραρε με πέναλτι, ενώ έβγαλε την ασίστ στα άλλα δύο γκολ του Βίτορ και του Αθανασιάδη.
Τα καλοχτυπημένα "σερβιρίσματα" της μπάλας από στημένες φάσεις ήταν αυτά, μάλιστα, που "έφτιαξαν" τον κόσμο και έγιναν αντικείμενο συζήτησης μετά το παιχνίδι.
Τόσο άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, όσο και ο απλός κόσμος, μιλούσε για τον τεχνίτη Λούκας που ξέρει να στέλνει την μπάλα ..."συστημένη" στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν.
Είχαν πολλά χρόνια να δούνε στην Τούμπα τέτοιον "εκτελεστή" και μάλιστα οι παλαιότεροι έλεγαν ότι ο Λούκας τους θύμισε πολύ τα "χτυπήματα" του μεγάλου Κώστα Φραντζέσκου!
Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Λούκας διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι και ο ΠΑΟΚ φέτος θα είναι πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.
Ήδη, μάλιστα, στην ομάδα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού βλέπουν ότι ο Λούκας είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει το κάτι παραπάνω στο φετινό ΠΑΟΚ.

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: