Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Μέσα ο Σίλντενφελντ!!

Προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή! Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έβγαλε το πρόγραμμα το Σάββατο και ο Γιάννης Αναστασίου τον πήρε μαζί του ενόψει Παναιτωλικού. Κρίνεται η συμμετοχή του.

Μέσα ο Σίλντενφελντ!
Το Σάββατο ήταν η καθοριστική μέρα και τελικά ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τα κατάφερε! Ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, δεν ένιωσε πόνους κι έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Έτσι και μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο τεχνικός του τριφυλλιού τον συμπεριέλαβε ανάμεσα στους 20 «εκλεκτούς» για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα τον ξεκινήσει βασικό. Γιατί μπορεί σήμερα να προπονήθηκε, αλλά τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε ανεβάσει ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι 100% έτοιμος.

Κατά τα άλλα, ο Ζέκα έμεινε εκ νέου εκτός, ωστόσο ήταν ήδη γνωστό πως δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες και θα το παρακολουθήσει από τις εξέδρες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταματάκης και Μαυρίας που είναι ανέτοιμοι κι αποκλείστηκαν.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Αναστασίου και το 4-3-3 που χρησιμοποιεί, ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, ο Μαρινάκης δεξί μπακ, ο Νάνο αριστερό με τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο ως στόπερ. Αν ο Σίλντενφελντ ξεκινήσει βασικός, τότε στον πάγκο θα μείνει ο "Τριάντα". Τριάδα στα χαφ θα είναι οι Μεντές, Αμπεΐντ και Λαγός (αντί του Ζέκα), ενώ ο Μπαϊράμι θα αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ, ο Ντίνας ως αριστερό και ο Καρέλης ως μοναδικός προωθημένος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: