Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πετρόπουλος: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»

«Πρώτα η σωτηρία και βήμα-βήμα για το κάτι παραπάνω», τόνισε ο Αντώνης Πετρόπουλος όσον αφορά τους στόχους του Απόλλωνα.

Πετρόπουλος: «Πρώτος στόχος η σωτηρία»
Στους στόχους του Απόλλωνα αναφέρθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως αυτό που θέλει η ομάδα αρχικά να διασφαλίσουν τη σωτηρία τους.

Ο Έλληνας επιθετικός εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη (18/7, 19:15), τονίζοντας πως έχουν δημιουργήσει ένα καλό σύνολο.

Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους επισήμανε πως θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα και να αναδειχθεί μέσα από το παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του Απόλλωνα:
«Είναι μεγάλη στιγμή που επιστρέφει ο Απόλλωνας στην Α' Εθνική. Πιστεύω ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας για να είμαστε έτοιμοι με τον Άρη».

Για το ματς με τον Άρη:
«Έχουν έρθει πολλά παιδιά νέα και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Ο προπονητής από την πλευρά του προσπαθεί να κατασταλάξει στην ενδεκάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Από ότι έχουμε δει τα τελευταία δύο, τρία χρόνια στη Σούπερ Λίγκα βγαίνουν πολλές ομάδες που στην αρχή λένε πάμε για σωτηρία και στη συνέχεια βγαίνουν στο ΟΥΕΦΑ για να δώσουν κάποια παιχνίδια. Τώρα εμείς, όπως έχουμε πει όλοι και η διοίκηση και ο προπονητής στόχος είναι η σωτηρία και βήμα- βήμα να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε ένα καλό σύνολο, είναι μία οικογένεια ο Απόλλωνας και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά».

Για το αν έχει εικόνα για τον Άρη:
«Έχουμε δει κάποια φιλικά του Άρη στην προετοιμασία και έχουμε μια εικόνα. Θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι στο γήπεδο μας είμαστε πιο δυνατοί γιατί θα έχουμε τους φιλάθλους μας και θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας θα κάνουμε τις απαιτούμενες νίκες».

Για τις πολλές μεταγραφές της ομάδας:
«Προσπαθούμε να δέσουμε ως ομάδα. Όπως είπα και πριν ήταν το πρώτο φιλικό που χάσαμε. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα γιατί είμαστε νέα ομάδα, όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Ο Άρης είναι μια δυνατή και μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι φέτος με το σύνολο που υπάρχει και τη σταθερότητα στη διοίκηση, το οποίο είναι πολύ σημαντικό θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα:
«Πέρυσι ήταν μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά, άλλαξα δύο μεγάλες ομάδες, είχαμε και τον υποβιβασμό μιας ιστορικής ομάδας, όμως η επιλογή μου να έρθω στον Απόλλωνα ήταν καθαρά ποδοσφαιρική γιατί θέλω να παίξω, να αναδειχθώ και μέσα από εμένα να έρθουν και οι επιτυχίες της ομάδας. Γιατί ατομικά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και έτσι πιστεύω ότι καθαρά ποδοσφαιρική επιλογή ήταν ο Απόλλωνας, ώστε να με βοηθήσει στο μετέπειτα βήμα μου. Και θέλω να προσφέρω και πολλά στην ομάδα αυτή».

Για τους προσωπικούς στόχους:
«Θα τους δούμε σιγά -σιγά μέσα από τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: