Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Σε ‘φαγε το ροτέισον, Πεπ…!

Όταν έχεις στο μυαλό το προσεχές Σούπερ Καπ (με την Τσέλσι) και κάνεις αλλαγές, αυτά παθαίνεις! Η Μπάγερν Μονάχου «γκέλαρε» κόντρα στην Φράιμπουργκ, μένοντας στο 1-1.

Σε ‘φαγε το ροτέισον, Πεπ…
Άφησε έξι βασικούς εκτός, έχοντας λογικά το μυαλό του στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι (την Παρασκευή). Και ο Πεπ Γκουαρντιόλα το… πλήρωσε, καθώς η Μπάγερν Μονάχου ισοφαρίστηκε στο τέλος και έμεινε στο 1-1 με την Φράιμπουργκ.

Λαμ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς, Ρόμπεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα έμειναν στον πάγκο (ο πρώτος μπήκε στο 60’, οι δύο επόμενοι μετά το 80’), ωστόσο οι Βαυαροί βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Σακίρι στο 33’.

Στη συνέχεια όμως κι αφού χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι γηπεδούχοι… αναθάρρησαν. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Χόφλερ έφερε το ματς στα ίσα και αφού δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος, η Μπάγερν… υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή της απώλεια, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Και το κυριότερο είναι πως η ομάδα που πέρσι έκανε τρεμπ, δείχνει πως φέτος δεν έχει μπει καλά και ακόμα ψάχνει να βρει συνοχή.

Συν τοις άλλοις, στο 79' ο Σβαϊνστάιγκερ αποχώρησε τραυματίας και οι... πονοκέφαλοι για τον Καταλανό τεχνικό δεν σταματούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: