Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός!

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που θριάμβευσε επί της Άντερλεχτ έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Βέροια.

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός
Ένας αρκετά… διαφορετικός Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16:00, Novasports 2).

Ο Μίτσελ διατήρησε στο βασικό σχήμα τους Ρομπέρτο, Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου, αλλά έκανε αρκετές αλλαγές. Η άμυνα είναι αλλαγμένη κατά τα 3/4, αφού αριστερά θα παίξει ο Χολέμπας αντί του Μπονγκ, στόπερ δίπλα στον Μανωλά ο Μετζανί αντί του Σιόβα, ενώ δεξιά θα είναι ο Παπάζογλου αντί του Μανιάτη, ο οποίος περνά στο κέντρο δίπλα στον Σάμαρη, στη θέση του Εντινγκά.

Ο Βάις παραμένει δεξί εξτρέμ, αλλά στο απέναντι άκρο στη θέση του Ολαϊτάν θα παίξει ο Φουστέρ. Το επιθετικό δίδυμο των Σαβιόλα και Μήτρογλου είναι αμετακίνητο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αβρ. Παπαδόπουλος, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Τσόρι, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: