Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!!

Στον πάγκο ο Λούκας, με τον Νίνη βασικό θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας. Λαγός-Μέντες στον άξονα για τον Παναθηναϊκό, έξω ο Μαρινάκης. Δείτε τις ενδεκάδες.

Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
Ώρα ντέρμπι στην Τούμπα και οι δύο προπονητές επέλεξαν τους πρώτους «11» που θα ξεκινήσουν τον αγώνα.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Λούκας μένει στον πάγκο, με τον Νίνη να παίρνει φανέλα βασικού. Πιο συγκεκριμένα, ο Χακόμπο κάτω από την εστία, δεξί μπακ ο Κίτσιου, αριστερό ο Λίνο, με τους Βίτορ, Κατσουράνη ως στόπερ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Τζιόλης, Λάζαρ, με τριάδα μπροστά τους, Νίνη (δεκάρι), Στοχ (αριστερά) και Σαλπιγγίδη (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης. Πιθανώς ο «Σάλπι» να παίξει και πιο δίπλα στον Κλάους...

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Μέντες ξεκινά βασικός, στο πλάι του Λάγου, όπως αναμενόταν, ενώ ο Τριναταφυλλόπουλος παραμένει στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Μαρινάκης θα δει το ματς από τον πάγκο.

Καπίνο τερματοφύλακας, δεξιά στην άμυνα ο «Τριάντα», αριστερά ο Νάνο, Ρισβάνης και Σίλντενφελντ τα δύο «θηρία» της άμυνας. Λαγός και Μέντες ως αμυντικά χαφ, με τον Πράνιτς λίγο μπροστά τους. Ο Κλωναρίδης θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, ο Ζέκα ως δεξί και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεργκ.

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης

Στον πάγκο: Γλύκος, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Λούκας, Βούκιτς, Τζαβέλλας, Νέτσιντ

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντεζ, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Πράνιτς

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Αζαγκούν, Αμπέιντ, Ντίνας, Φιγκερόα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: