Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Βεργέτης: «Ήταν άτυχος ο Αστέρας»

Στην ατυχία του Αστέρα στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, καθώς η ομάδα του αν και ανώτερη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Βεργέτης: «Ήταν άτυχος ο Αστέρας»
Ο Αστέρας αν και είχε πάρα πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Ατρόμητο, δεν είχε την τύχη με το μέρος του, όπως τόνισε ο Στάικος Βεργέτης. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας της Τρίπολης θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν σε αυτή την πρώτη του προσπάθεια στον πάγκο των Αρκάδων.

«Πριν ξεκινήσω να μιλάω για το ματς θα ήθελα να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγαλομετόχους που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα. Τόσα χρόνια αυτή η ομάδα ταΐζει τα παιδιά μου και τα όνειρά μου. Ένα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, για την συνέπεια που δείχνουν στις προπονήσεις. Ένα τρίτο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη του, τα μηνύματα, στο Facebook και στο κινητό. Απρόσμενο κύμα αγάπης», ήταν αρχικά τα λόγια του Βεργέτη.

Ενώ στη συνέχεια, όσον αφορά το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε το ματς και ήμασταν έξω από τα νερά μας. Μετά το εικοσάλεπτο, ήμασταν καταιγιστικοί και νομίζω ότι δικαιούμασταν και άλλο γκολ. Στο β' ημίχρονο ρισκάραμε με την είσοδο του Γκρατσίνι και του Χουάνμα. Καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς. Στο τέλος, αυτό που θέλαμε το στερηθήκαμε για λίγο. Ο Αστέρας ήταν άτυχος. Μετά το γκολ που βάλαμε κάναμε και δεύτερη αλλαγή. Μπήκε ο Κοντοές. Με τις φωνές και με τις αλλαγές δίνουμε το στίγμα "Παιδιά γυρίζουμε πίσω για να κρατήσουμε το σκορ”»

Δεν υπάρχουν σχόλια: