Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Όσο υπάρχει αυτός!!

Ο Κώστας Μήτρογλου με νέο χατ-τρικ αλλά και με μια ασίστ, μετέτρεψε σε περίπατο με 6-0 το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Ο Κάμπελ πρόσθεσε άλλα δύο γκολ και ο Μανιάτης ένα...

Όσο υπάρχει αυτός!
Όσο ο Μήτρογλου θα βρίσκει τρόπο να σκοράρει ο Ολυμπιακός δεν θα συναντά δυσκολίες. Ο νεαρός επιθετικός –σαν να μην σταμάτησε στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ- πέτυχε νέο χατ-τρικ και μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με τη Βέροια.

Οι ερυθρόλευκοι σταμάτησαν στο 6-0, με τον Κάμπελ να σκοράρει δύο γκολ και τον Μανιάτη ένα.

Χαμένο πέναλτι από τον Σαβιόλα στο 30ο λεπτό.

Το ματς


Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του συγκριτικά με εκείνη του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αντερλεχτ. Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Χολέμπας και Παπάζογλου στα άκρα με τους Μανωλά και Μεντζανί στο κέντρο της. Σάμαρης και Μανιάτης στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους ήταν οι Φουστέρ, Σαβιόλα και Βάις. Με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ερυθρόλευκοι όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι έτσι και σε αυτό αναζήτησαν ένα γρήγορο γκολ. Σήμερα ευτύχισαν να το πετύχουν.

Στο 7ο λεπτό ο Χολέμπας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά. Η μπάλα δεν πήρε καλή πορεία και μετά από παρέμβαση αμυντικών κατευθύνθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Βέροιας.

Στρώθηκε στον Μανιάτη, ο οποίος έκανε το σουτ. Ο Μήτρογλου από κοντά άλλαξε την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της Βέροιας.

Φυσικά και το τέρμα αυτό άλλαξε τα πάντα στο παιχνίδι. Απέβαλε το όποιο άγχος θα μπορούσαν να είχαν οι παίκτες του Μίτσελ.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κυκλοφορούν καλά την μπάλα και να προσπαθούν να κόψουν την πρώτη πάσα των παικτών της Βέροιας.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ολυμπιακός να κερδίζει την μπάλα και να δημιουργεί απειλές για την εστία της Βέροιας. Άλλοτε επικίνδυνες άλλοτε όχι.

Ωστόσο, το δεύτερο τέρμα της ομάδας ήρθε από μια φάση που δεν έδειχνε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη. Η άμυνα της Βέροιας ήταν οργανωμένη. Ο Παπάζογλου όμως μπόρεσε με εξαιρετική σέντρα να βρει τον Μήτρογλου. Αυτός από κοντά εξαιρετικά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην άλλη πλευρά της εστίας του Αναστασόπουλου κάνοντας το 2-0 στο 20ο λεπτό.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλάρωσαν και η Βέροια κέρδισε μέτρα, με αποτέλεσμα να φτάνει στην εστία του Ρομπέρτο. Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Καλτσά να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να πλασάρει τον Ρομπέρτο.

Στο 30ο λεπτό ο Ολυμπιακός θα μπορούσε έχει πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Βάις από τα δεξιά ξεπέρασε τους αμυντικούς και ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή. Ο Σαβιόλα εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε την μπάλα.

Η Βέροια έφτασε κι άλλες φορές στην εστία του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Βέροια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να παίξει ανοικτά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ρομπέρτο να έχει… περισσότερη δουλειά.

Στο 55ο ο Καλτσάς εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, η μπάλα πήγαινε μέσα, αλλά ο Ρομπέρτο έδιωξε υπέροχα με το δεξί χέρι.

Στο 63ο λεπτό ο Ολυμπιακός σκόραρε για τρίτη φορά. Ο Μήτρογλου άνοιξε ωραία στον Φουστέρ. Εκείνος με γύρισε όμορφα στον Κάμπελ στη μικρή περιοχή και εκείνος εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να φτάσει και άλλες φορές στο γκολ.

Στο 71ο λεπτό ο Μανιάτης έκανε το 4-0 μετά από ωραία σέντρα από τα αριστερα.

Στο 81ο λεπτό ο Μήτρογλου με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 5-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Κάμπελ έκανε το τελικό 6-0…



Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης ( 71’ Γιαταμπαρέ), Παπάζογλου, Σαβιόλα (66’ Σέποβιτς), Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέβας, Μεντζανί, Βάις (61’ Κάμπελ).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Εντινγκά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κάμπελ, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης (71’ Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Καλτσάς, Οστοϊτς, Μρντακοβιτς (68’ Πλαβούκος), Ντα Κόστα, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Ελ Φάρντου, Γεωργιάδης.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Σεντεμέντες, Σιόντης, Τραπ, Πλαβούκος, Μάνος, Ζεζίνιο.

Διαιτητής: Καμπαξής (Ευβοίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: