Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Οι πρώην και η… επόμενη!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Τούμπα με τα βλέμματα να πέφτουν στους πολλούς… πρώην των δύο ομάδων, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει γκολ και θέαμα με τη Βέροια μετά το θρίαμβο επί της Άντερλεχτ.

Οι πρώην και η… επόμενη
Την ελπίδα να παρακολουθήσουμε ένα ντέρμπι από τα παλιά έχουμε όλοι για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η εικόνα του «τριφυλλιού» στα τελευταία ματς αποπνέει αισιοδοξία και κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος παρουσιάζει προβληματική εικόνα στους μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι-αποδείξεων για τις δυνατότητες των δύο ομάδων και θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τι φιλοδοξίες μπορούν να έχουν φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

Πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Στοχ και Αθανασιάδης.
Αποστολή: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Λούκας, Βούκιτς και Νέτσιντ. Εκτός έμειναν οι Ολίσε, Λόρενς, Λόπεθ, Σκόνδρας, Γκαρσία και ο Γεωργιάδης.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης και Μπεργκ.
Αποστολή: Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μπαϊράμι, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Φιγκερόα.

Στις 16:00, ο… θριαμβευτής των Βρυξελλών, Ολυμπιακός, φιλοξενεί τη Βέροια. Το ματς φαντάζει εύκολο θεωρητικά, όμως – όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκας δεν παραδίδεται αμαχητί.

Πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Εντινγκά, Βάις, Κάμπελ, Φουστέρ και Μήτρογλου.
Αποστολή: Μέγιερι, Μανιάτης, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι οι τραυματίες Μασάντο, Τσόρι, Μπονγκ, Σαλίνο και ο Τόρες που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπεν και Μρντάκοβιτς.
Αποστολή: Καντιμοίρης, Σεντεμέντες, Ντα Κόστα, Σιόντης, Πλαβούκος, Οικονόμου, Αποστολόπουλος και Μάνος. Εκτός είναι ο Γκιγέρμο.

Στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν τρεις μάχες μεταξύ ομάδων που έχουν ως πρώτο στόχο τη σωτηρία και θα αρχίσουν στις 18:15.

Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να σπάσει το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη.

Πιθανές συνθέσεις:

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτςο, Χοσέμι, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν, Σουάρεζ και Σολάρι
Αποστολή: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Κάλβο, Παπαδιώτης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ρόβας και Ράνος. Εκτός έμεινε ο Κομεσίδης.

Απόλλων: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Διαμαντής, Καμαρά, Κόρμπος, Μπάρκογλου, Φαρινόλα, Γκουέλα και Πετρόπουλος.
Αποστολή: Γουμάγιας, Τσεμπερίδης, Παντελιάδης, Τσιλγκίρης, Μίνγκας, Έγκον, Αργυρόπουλος, Ζουέλα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Άλβαρες και ο τραυματίας Βέρτζος.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει ο «τελικός» του Λεβαδειακού κόντρα στην Καλλονή που έχει κάνει την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιθανές συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σανγκουινέτι, Λυκογιάννης, Πετράτζι, Κονέ, Καπό, Κάντζι, Ορτέγκα και Μάντζιος.
Αποστολή: Πζιρόφσκι, Ροτζέριο, Βασιλείου, Μπούστο, Ιωαννίδης, Γιάντσης, Μανόλο. Εκτός έμειναν οι Γεωργίου και Μαχαίρας.

Καλλονή: Σιδεράκης, Γάλας, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλ, Φαρία, Χουανλού, Λεοζίνιο, Μανούσος και Καζάκης.
Αποστολή: Χογκ, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Περόνε, Βλαστέλλης, Σιλγκαρδάκης, Λαμπρόπουλος, Λίμα. Εκτός ο τιμωρημένος Χωριανόπουλος.

Τέλος, στις 18:15 είναι και το αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ.

Πιθανές συνθέσεις:

Πανθρακικός: Σερεμέτ, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ζος, Ντιόγκο, Λαδάκης, Ρομέου, Κάσες, Τζανής, Μπαϊκαρά και Ζεκίνια.
Αποστολή: Κουτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Χασομέρης, Μερίνο, Έμπου, Καθάριος, Κατσικοκέρης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Χρίστου και οι τραυματίες Ιγκόρ, Μακρυδημήτρης και Σαρακατσάνος.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Ζε Εντουάρντο, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.
Αποστολή: Φερνάντεζ, Μονιάκης, Μακουκούλα, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης, Στάθης, Δαμνιανάκης. Εκτός είναι οι τραυματίες Ζορό και Γκαλέτι.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-2

Ο Αστέρας έπαιξε εξαιρετικά για αρκετό διάστημα στον αγώνα, βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, αλλά ο Ατρόμητος με τον Μπρίτο να κάνει στις καθυστερήσεις το 2-2, τον άφησε με το… παράπονο.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1

Με σκόρερ τους Διαμαντάκο, Πελέ και Ρομάνο, ο Εργοτέλης μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ντέρμπι με τον Πλατανιά (3-1) και πλέον κάνει αισθητή την παρουσία του στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λίγκας.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΡΗΣ 1-2

Αν κι έπαιξε για πολλή ώρα με δέκα, ο Άρης όχι μόνο άντεξε, αλλά με τη βολίδα του Ουντότζι στο 88’ έφτασε με ανατροπή στο 2-1 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας την πρώτη του νίκη.



Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ (16:00, Novasports 2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ (18:15, Novasports 2)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (18:15, Novasports 4)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. (18:15, Novasports 3)
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:00, Novasports 2)
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:15, Novasports 1)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30, Novasports 2)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΡΗΣ (16:00, Novasports 2)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (18:15, Novasports 4)
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (18:15, Novasports 7)
Ο.Φ.Η. – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (18:15, Novasports 2)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30, Novasports 1) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: