Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κόκκινο... διαβολάκι!!

Ο 18χρονος Γιανουζάι, μπήκε στα «βαθιά», κολύμπησε και έσωσε από νέο «έμφραγμα» την Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί την οδήγησε στη νίκη-ανατροπή με 2-1 (σκοράροντας δις) κόντρα στη Σάντερλαντ.

Κόκκινο... διαβολάκι! (video)
Ο Άντναν Γιανουζάι ήρθε για να μείνει, βάσει των όσων έδειξε στο... ματς της ζωής του το Σάββατο! Ο 18χρονος Βέλγος πήρε από το χέρι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οδήγησε στην ανατροπή και το 2-1 κόντρα στη Σάντερλαντ και ξόρκισε τα όποια φαντάσματα πήγαιναν να δημιουργηθούν.

Γιατί η αλήθεια είναι πως οι «κόκκινοι διάβολοι είχαν να νικήσουν δύο σερί αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ και άρχιζαν να βλέπουν την κορυφή με... κυάλια. Κι αυτά έγιναν απαραίτητα αξεσουάρ μόλις στο 5’ του σημερινού αγώνα, όπου οι «μαυρόγατες» (με τον Χάρη Μαυρία εκτός αποστολής) προηγήθηκαν στο «Στάδιο του Φωτός» με τον Γκάρντνερ (κι έπειτα από τραγικό λάθος του Βίντιτς). Κι αν δεν ήταν ο Ντε Χέα να βγάλει το... απίστευτο, πιθανώς να είχε «γράψει» κι άλλο στο πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Μόγιες εμφάνιζαν συμπτώματα του πρόσφατου παρελθόντος, όπου δείχνουν ιδιαίτερα «μουδιασμένοι». Αλλά, τους ξελάσπωσε ο Βέλγος «πιτσιρικάς». Αφού αρχικά στο 55’ επωφελήθηκε την πάσα του Εβρά και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε, «χτύπησε» ξανά, έξι λεπτά αργότερα, με ακόμα πιο ωραίο τρόπο, χάρη στο εν κινήσει διαγώνιο βολέ του. Από τη στιγμή που γύρισε το ματς (σχεδόν) μόνος του, ο Σκωτσέζος τεχνικός τον έκανε αλλαγή, να λάβει όλα τα εύσημα, με την Γιουνάιτεντ να παίρνει την νίκη με το τελικό 2-1.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/10

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον 3-1
(17’ Νεγρέδο, 45’ Αγουέρο, 69’ αυτ. Χάουαρντ – 16’ Λουκάκου)

Κάρντιφ-Νιούκαστλ 1-2
(58’ Οντεμβίνγκι - 31’, 38’ Ρεμί)

Φούλαμ-Στόουκ 1-0
(82’ Μπεντ)

Χαλ-Άστον Βίλα 0-0

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 3-1
(13’ Σουάρες, 17’ Στάριτζ, 38’ πεν. Τζέραρντ – 77’ Γκέιλ)

Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2
(5’ Γκάρντνερ – 61’, 62’ Γιανουζάι)

Κυριακή 6/10

Νόριτς-Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (15:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (18:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:


Σάββατο 19/10


Νιούκαστλ-Λίβερπουλ
Άρσεναλ-Νόριτς
Τσέλσι-Κάρντιφ
Έβερτον-Χαλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 20/10

Άστον Βίλα-Τότεναμ

Δευτέρα 21/10

Κρίσταλ Πάλας-ΦούλαμΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: